151 strani
mehka vezava
cena 19,00 €Čudežni rezultati zdravljenja z ekstremno visokimi odmerki sončnega hormona  Vitamin D3 

Jeff T. Bowles


Knjiga Vitamin D3 vam pove natančne rezultate eksperimenta avtorja, katerim nevarnostim se izogniti in tudi enostavno razloži novo teorijo, ki predlaga, kako naj bi terapija z visokimi dozami vitamina D3 pomagala preprečiti in ozdraviti vse epidemije bolezni in zdravstvenih stanj, ki nas morijo od leta 1980 naprej.


Jeff T. Bowles, avtor knjige je spoznal, da 4.000 IU na dan zanj ni dovolj, zato se je odločil, da poskusi z "nevarnim" poskusom, ki popolnoma nasprotuje vsemu, kar so mu zdravniki govorili dolga leta: "Ne jemlji preveč vitamina D3, ker je nevaren!"


Začel je jemati 20.000 IU na dan - petdesetkrat več, kot je priporočena doza (400 IU na dan). Po pribloižno štirih mesecih je povišal dozo na 50.000 IU na dan, kar je sto petdesetkrat več, kot je bila stara priporočena doza. Potem jo je dvignil na 100.000 IU na dan ali tristokrat več, kot je maksimalna "varna" doza.


Kaj se je zgodilo v zadnjih desetih mesecih? Je umrl? Zbolel? Ne! Ravno nasprotno! Terapija z visokimi dozami vitamina D3 je v preteklem letu pozdravila vsa njegova stanja - nekatera je imel več kot 20 let.

 

Predal za vaše naročilo:Čudežni rezultati zdravljenja z ekstremno visokimi odmerki sončnega hormona  Vitamin D3

Cena: 19,00 €
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:


vitamin D3