celestinska-prerokba

 

Mehka vezava,

14,0 x 22,0 cm
247 strani

 

Spletna cena: 19,90 €

 

 

 

 

 

Knjige za v vašo osebno knjižnico!

 

PRIPOROČAM!

 

 

Želite naročiti?

 

Knjigo vam  pošljemo

v nekaj dneh.

Spodaj je naročilnica.

 

CELESTINSKA PREROKBA

James Redfield

 

Napeta zgodba nas posrka s svojimi globokimi sporočili. Vodi nas korak za korakom skozi 9 spoznanj:

 

  • Kritična masa - V človeški kulturi poteka novo duhovno prebujenje. Izzvala ga je kritična masa posameznikov, ki doživljajo svoje življenje kot duhovni razvoj in potovanje, na katerem jih vodijo skrivnostna naključja.      

  

  • Daljši sedaj - čeprav je bilo posvečanje tehnološkemu razvoju pomemben korak, nas prepoznavanje naključij odpira smislu človeškega življenja na planetu in pravi naravi univerzuma. 

    

  • Energija - Vse, kar obstaja, je polje svete energije, ki jo lahko čutimo in intuitivno zaznavamo. Še več, svojo energijo lahko tudi projIciramo. Če osredotočimo pozornost v želeno smer (kamor gre pozornost, teče energija), lahko vplivamo na druge energijske sisteme in stopnjujemo pojavljanje naključij v svojem življenju.

 

  • Bitka za moč - Ljudje se po navadi odklopimo od višjega vira energije in se počutimo šibke in negotove. Potrebujemo energijo, zato manipuliramo z drugimi in jih prisilimo, da nam posvečajo pozornost.

 

  • Sporočilo mistikov - negotovosti in nasilja je konec, ko se povežemo z božansko energijo v sebi. Ko nam to uspe, se počutimo lahkotne; prisoten je stalen občutek ljubezni.

 

  • Čiščenje preteklosti - Svoje življenje si je potrebno ogledati kot dolgo zgodbo. Preleteti je potrebno vse ključne dogodke v življenju od rojstva do sedanjega trenutka. Morate prepoznati in razumeti smisel vseh dogodkov.  Odgovorite si: " Zakaj sem se rodil prav mojim staršem, prav v mojo družino? Kaj je bil smisel vsega, kar se mi je v njej dogajalo?"  Brž, ko odkrijemo resnico, nam pove, kdo smo, pojasni nam pot po kateri hodimo in pojasni nam naše ravnanje.

 

  • Vključitev v tok - Zavest o osebnem poslanstvu poveča tok skrivnostnih naključij, ki nas vodi proti usodi. Zaznamo in oblikujemo vprašanje, nato pa nas sanje, sanjarjenje in intuitivni prebliski vodijo k odgovorom, ki nam jih s pomočjo naključij preda modrost drugega človeka.

 

  • Medsebojne etika - Pogostost naključij, ki nas vodijo lahko stopnjujemo s prizadevanjem za razvoj vsakega človeka, ki stopi v naše življenje. Prepoznati moramo lepoto na vsakem obrazu. Tako ljudem pomagamo prepoznati modrost v sebi, obenem pa stopnjujemo možnost, da bomo prejeli sporočilo zase.

 

  • Nastajajoča kultura - ko bomo uresničili duhovno poslanstvo, bodo tehnološka sredstva preživetja povsem avtomatizirana. Osredotočili se bomo na sinhroni razvoj, ki nas bo dvigal na čedalje višje energijske ravni in naposled spremenil naša telesa v duhovno obliko, zedinil to razsežnost bivanja s po-življejskimi razsežnostmi in dopolnil krog rojstev in smrti.


Prostor za vaše naročilo:
spletna cena: 19,90 €

Ime

Priimek

Naslov za dostavo

Poštna številka

Telefon

Email

 

POŠLJI >>>POŠLJI >>>