cena 25,90 €
174 stran
mehka vezava

Neskončna Modrost Akaških zapisov


Lisa Bernett

Odprite knjigo svoje duše


Ste že slišali za Akaške zapise? Ne? Vas zanima potovanje duše in kaj se je vaša duša prišla naučit na ta planet?  Verjamete v to, da ne more obstajati samo eno življenje in potem je vsega konec? Ste že kdaj srečali človeka, za katerega imate občutek, da ga poznate od nekdaj? Ste že srečali človeka, ki ga prvič vidite in ga enostavno ne marate...nekaj na njem vas moti? Kaj pa če je to spomin vaše duše?

Se vam mogoče dogaja, da imate brez razloga strah pred letenjem? Imate mogoče občutek, da ste slaba mama? Imata mogoče občutek, da nimate nikdar dovolj denarja - imate strah pred pomanjkanjem? Ali pa nikakor ne morete shujšati... Kaj pa, če ste v mnogih življenjih stradali in se je vaša duša zaobljubila, da ne boste nikdar več lačni?

Mi smo več kot samo telo...mi smo duša s telesom, ki se je prišla na to zemljo naučiti bolj ljubite sebe in svet okoli sebe... vendar je včasih težko, ko enostavno ne vemo kako naprej...

In tukaj vam lahko Akaški zapisi pomagajo... Že samo, da berete te vrstice je znamenje, da vas tema zanima... priporočam vam knjigo Neskončna Modrost Akaških Zapisov... to je knjiga, ki sodi v vašo osebno knjižnico.

Neskončna Modrost Akaških Zapisov


Cena: 25,90 €


Cena: 25,90

Ime

Priimek

Naslov za dostavo

Poštna številka

Telefon

Email

Naročam Neskončna modrost Akaških zapisov, cena 25,90€

Naročam >>>Naročam >>>