Ko imajo duše žur - nova knjiga Minke Gantar

Minka draga, najlepša Hvala za knjigo Ko imajo duše žur, kjer si odgovorila na vsa moja vprašanja. V zadnjem letu, ko sem doživela kolaps telesa, sem si zastavljala vprašanja, a nisem imela volje iskati odgovore, ker sem vso energijo porabila za svoj obstoj.

Že od otroštva sem čutila v sebi neko moč, nekaj svetega in kar sem skozi pogovore z vrstniki izvedela, da so njihova čutenja drugačna in da sem jim jaz čudna, sem vse to potlačila. In potem je prišel nekdo oblečen v belo in jaz sem mu slepo in naivno sledila.... Danes razumem vse! Ko sem brala, sem imela včasih občutek, kot da sem jaz postavila vprašanje, a ti odgovor...vse je tako logično. To življenje, prejšnje...stoletja nazaj, tisočletja nazaj...
Veselje do življenja se mi vrača, neizmerno sem hvaležna za vero, za Jezusa, Boga, angele, ki si mi ves čas stali ob strani in mi šepetali...žal jih nisem slišala... Hvala ti, da si na enem mestu zbrala vse odgovore, ki jih ljubeča ženska mora vedeti. Upam, da jo bodo začutila, ker sedaj je (še) čas da rešijo(mo) sebe in svoje potomce.
Hvala ti draga moja ženska, draga sestra, draga svečenica. Rada te imam, Darja.Ko imajo hormoni Žur

čez 400 strani in preko 800 barvnih slik


* Nasveti za osebno rast

* Reprogramiranje podzavesti

* Nasveti za hujšanje

* Jedilniki za hujšanje

* Recepti za pripravo hitre hrane na zdrav način

* Sladice za hujšanje - recepti

* Kako shujšati v trebuh

* Hormonski izzivi skozi obdobja

* Kako na naraven način uravnati delovanje ščitnice

* Zelišča, ki pomagajo pri hormonskem neravnovesju

* Kako uravnati delovanje čaker

* Kako spodbuditi obnovo telesa s hrano in gibanjem

  Ko imajo hormoni žur
IZOBILJE - KAKO PRITEGNITI V SVOJE ŽIVLJENJE VSE DOBRO?
 • Ste vladar v svojem  kraljestvu in celice so vaše najzvestejše podanice, ki vam služijo brez vprašanja. Karkoli mislite in čutite, je v vašem kraljestvu ukaz - zakon v vašem telesu.

 • Z vsem srcem se zahvalite za tisto, kar vam je všeč na vašem telesu, in se ne zmenite za tisto, kar vam ni.


 • Namenite ljubezen idealni teži, popolni postavi, izvrstnemu delovanju organov in si predstavljajte, da to tudi imate. Bodite globoko hvaležni za vse, kar že imate!

 • Vaše telo se zaradi občutkov ljubezni in hvaležnosti lahko spremeni, kakor si želite.

 • Če bi radi izboljšali zdravje, mora biti več kot polovica vaših občutkov v zvezi z njim ugodna. Le 51 odstotkov pomeni preobrat iz bolezni v zdravje!

 • Zavrzite vse starčevske navade: negativno razmišljanje, starčevska hoja, pritoževanje, ...in si omislite nove navade: smeh, živahna hoja, pozitivno razmišljanje!

 • External link opens in new tab or window

  Življenje vam ponuja vse, da izberete,  kar imate radi.
 • Če ima kdo kaj, kar si želite tudi sami, se veselite, kot bi to imeli sami.
 • Kadar vidite tisto, kar si želite, ste s tem na isti frekvenci.
 • Odvrnite se od stvari, ki jih nimate radi, in jim ne naklanjajte občutkov. Raje recite da, kadar vidite kaj, kar vam je všeč.
 • Zakon privlačnosti se odziva na vaše občutke! Pomembno je le tisto, kar oddajate. Zakon privlačnosti je - zakon o vas!

                    

SkrivnostSkrivnost za mladeMoč Junak 

 

JUNAK

Rhonda Byrne

 

Predstavljajte si, da bi imeli zemljevid, ki bi vam pokazal, kako priti od tam, kjer ste zdaj, do najbolj sijajnega, bogatega, izpopolnjujočega in osupljivega življenja, o katerem ste kdaj sanjali. Predstavljajte si, da bi vam ta zemljevid ponazarjal vsak korak poti k takšnemu življenju, s čimer bi uresničili svoje sanje, da bi vam bil zemljevid v pomoč pri premagovanju ovir, spopadanju z izzivi in usodo, hkrati pa bi vam pokazal, da že imate vse mogočne zmožnosti in lastnosti, ki jih potrebujete za uspeh na tej poti.

V rokah držite takšen zemljevid. To je zemljevid za vaše življenje – to je zemljevid za doseganje veličine. Temu zemljevidu je sledilo dvanajst najuspešnejših ljudi na planetu. Skupna jim je na videz nemogoča pot, ki razkriva, da smo se vsi rodili z vsem, kar potrebujemo, da zaživimo svoje največje sanje, in tako izpolnimo svoje poslanstvo, najdemo večno srečo in dobesedno spremenimo svet.

To je razlog, zakaj ste na planetu Zemlja.

 • Največja ovira za uspeh  so ljudje, ki mislijo, da ga niso sposobni doseči. Če verjamete, da nekaj ni mogoče, imate prav. Vse vesoljstvo bo proti vam, pa ne zato, ker je slabo, temveč, ker tako vzajemno delujete z njim. Iščete le dokaze za to, kako malo ste vredni, in dokaze, zakaj nečesa ni mogoče doseči.
 • Strah pred neuspehom ljudem prepreči marsikaj.

 

 
Junak

Rhonda Byrne

 

RAZPRODANO

 Priporočam naslednje knjige:


Ozdravite! Z roba smrti v pravi jazUčinek medenih tednovAngeli v mojih laseh

                                          
Preveč stresa, ki traja predolgo povzroča kronični stres. Povezan je z boleznimi srca in ožilja, kapjo, lahko pa vpliva na razvoj kroničnih bolezni in rakavih obolenj. Bolezni so samo vrh ledene gore. Stres vpliva tudi na čustva in uniči srečo, ki vam jo dajejo življenje in bližnji.

Luč vedno premaga temo.


Iz knjige
Zdravilni kodeks
Imate radi znanstvene raziskave in osebno rast? Vse tri spodnje knjige vas bodo navdušile!

Ko imajo duše žur Ko ima življenje žurPrehod v novo dobo