Zdravilna moč regresije

ZDRAVILNA MOČ REGRESIJE

Avtor: External link opens in new tab or windowDr. Brian L. Weiss


mehka vezava

240 strani

cena: 23,90


Težave, kot so depresija, nespečnost, strah pred temo, strah pred temnimi prostori, strah pred vodo, strah pred zadušitvijo, mogoče nimajo logičnega vzroka v tem življenju. Duša je na potovanju in prinese s seboj svoje talente ter svoje izzive. Odlična zgodba, ki vam bo nazorno pokazala, da obstaja nekaj več.


Resnična zgodba uglednega psihiatra, njegove mlade pacientke in terapije, ki je spremenila njuni življenji.


Kultna knjižna uspešnica o resnični zgodbi psihoterapije, ki je spremenila življenje tako priznanega psihiatra kot njegove pacientke.


Z več milijoni prodanimi izvodi ta knjiga ostaja eno najbolj prelomnih besedil alternativne psihoterapije in je še danes tako provokativna in brezčasna, kot ko je prvič izšla leta 1988.


Kot tradicionalen psihoterapevt je bil dr. Brian Weiss osupel in skeptičen, ko je ena od njegovih pacientk začela doživljati travme iz preteklih življenj, v katerih naj bi se skrival ključ do njenih nočnih mor in paničnih napadov.


Toda v času njunih seans je postajal vse manj skeptičen, ko je začela kanalizirati sporočila iz »prostora med življenji«, ki so vsebovala razkritja o njegovi družini in mrtvem sinu. Dr. Weissa je močno pretreslo, kar se je dogajalo na njunih terapevtskih seansah, saj je nasprotovalo njegovemu konvencionalnemu psihiatričnemu mišljenju, ko se je iz oči v oči prvič srečal s konceptom reinkarnacije.


Po terapiji s Catherine, ki je pod hipnozo opisovala svoja pretekla življenja in dejstva o njegovi družini, ki jih nikakor ne bi mogla poznati, je postal prepričan, da del človekove osebnosti preživi fizično smrt.


S pomočjo terapije o preteklih življenjih mu je uspelo ozdraviti pacientko in začeti novo, bolj osmišljeno fazo svoje kariere. 


Dr. Brian Weiss je študiral na Univerzi Kolumbija in Medinski fakulteti Yale, kjer je leta preučeval človeško psihologijo in svoj um navajal na tradicionalno znanstveno mišljenje.


Bil je tradicionalen znanstvenik, ki ni zaupal ničemur, kar ni moglo biti dokazano s pomočjo preverjene znanstvene metode. Toda leta 1980 je spoznal sedemindvajsetletno Catherine, ki je njegovo profesionalno pomoč iskala zaradi anksioznosti, paničnih napadov in fobij. 


Dr. Weissa je močno pretreslo, kar se je dogajalo na njunih terapevtskih seansah, saj je nasprotovalo njegovemu konvencionalnemu psihiatričnemu mišljenju, ko se je iz oči v oči prvič srečal s konceptom reinkarnacije.


BRIAN WEISS je ameriški psihiater, hipnoterapevt in avtor knjižnih uspešnic, ki je kasneje postal specialist za regresijo v prejšnja življenja. Njegovo raziskovanje zajema reinkarnacijo, terapijo za potovanje v prejšnja in prihodnja življenja in preživetje duše po smrti fizičnega  telesa.


Weiss je študiral na Univerzi Kolumbija in kasneje na Medicinski fakulteti Yale. Pripravništvo je dve leti opravljal v Medicinskem centru Univerze New York in opravljal še dve leti specializacije na področju psihiatrije na Univerzi Yale. Zatem je postal vodja psihiatričnega oddelka na Medicinskem centru Mount Sinau.


Od leta 1980, ko je kot psihoterapevt ozdravil Catherine, je regresijo opravil na več kot 4000 pacientih. Dr. Weiss po vseh Združenih državah Amerike pripravlja delavnice in seminarje, na katerih razlaga in uči meditacijske tehnike za samoregresijo. To med drugim vključuje delavnice pri založbi Hay House in v največjem centru za zdravje na svetu, Inštitutu Omega.


Prostor za vaše naročilo:
Cena: 23,90 €
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:


Ko telo reče ne