POSPEŠITE CELIČNO PRESNOVO
 
PAKET VITALNOSTI

Žitni koncentrati

TRE-EN-EN

Carotenoid complex
Omega-3 Salmon oil
OSNOVNI  VITAMINI & MINERALI


 

Zagotovite si obilje energije!Aktivirajte hujšanje- aktivirajte celice! 


Zdravje na celični ravni.


Paket vsebuje 30 vrečk po 4 kapsule.


External link opens in new tab or windowOgled označbe


cena:  52,17€

   External link opens in new tab or window 
Navodilo za uporabo:


Pro-vitality plus je najbolje vzeti po kosilu – energijo imate zvečer; če pa želite imeti energijo zjutraj, lahko vzamete Pro-vitality plus  tik pred spanjem. 1. Olja iz soje, riža in iz pšenice (olja TRE-EN-EN) vplivajo na celično membrano in pospešujejo presnovo.
 2. Karotenoidne snovi (barvila iz  sadja) razstrupljajo telo, vežejo nase proste radikale in vplivajo na delovanje ščitnice - računalnika, ki nadzoruje cel kup funkcij v telesu.
 3. Omega 3 maščobne kisline  spodbujajo delovanje hormonov, ki so odgovorni za preoblikovanje telesa medtem, ko spite. Tvori se hormon DHEA, ki topi  maščobo na predelu trebuha.
 4. Kompleks vitaminov in mineralov vam zagotovi 18 osnovnih hranil, ki jih nujno potrebujejo vaše celice
Kaj pravijo stranke?
Ali to res deluje?
 
"Ja,  sedaj pa moram reči, da se je začelo poznati. Zdravo hujšanje se je začelo! Najbolj se seveda vidi na oblačilih in pa se mi zdi, da se je  tudi apetit ustavil. Vzamem vsak dan en zavitek  - tako kot ste rekla. "
lp
Olga


 

Preberite kaj pravi ga. Polona:

 

Od kar jemljem Vaše vitamine, se bistveno bolje počutim. Ni primerjave, to je fantastično. Zjutraj se zbudim pred uro, vstanem spočita in polna energije, naredim Tibetance,  grem v službo, ....... Popoldan pa mi še vedno ne zmanjka energije in seveda brez težav berem, gledam TV, delam na računalniku,.....Zdržim pokonci do 23. ure in to brez težav. Prej so me oči pekle, da nisem mogla nič. Saj sploh ne morem verjeti, kaj se dogaja. Res je super. Takih dni, kot so sedaj, se jih sploh ne spominjam. Še enkrat hvala lepa za super svetovanje in pomoč.

Vsebina Pro Vitality plus: 30 vrečk po 4  kapsule – v vsaki vrečki so štiri  različe kapsule:1.    TRE-EN-EN – olja iz sojinih, pšeničnih in riževih kalčkov, ki vam pospešijo celično presnovo. Celična membrana je postala zaradi pomanjkanja dobrih maščob trda in nepropustna. Da bo spet pridobila svojo prožnost potrebuje olja, ki jo nahranijo. Posledica? Počutili se boste prerojeni – energija bo vaša stalnica!

2.   Carotenoid complex – Dopolnilo rdečih barvil- karotenoidov  deluje kot najmočnejši antioksidant. Vpliva na delovanje ščitničnega hormona,  stimulira imunski sistem in preprečuje stres zaradi hujšanja.

3.    Omega 3 plus – ribje olje pridobljeno  iz tune, lososa, skuše, inčunov  s posebnim postopkom zagotavlja najbolj čisto omega 3 maščobno kislino, ki jo je moč najti na tržišču. Omega 3 maščobna kislina vpliva na delovanje hormonov, deluje proti vnetjem, dobro vpliva na živce, na  srce in ožilje.


4.   Kompleks  vitaminov in mineralovZnaki  pomanjkanja  mineralov:


 

 • kalij: zmanjšuje mišične krče
 • baker: preprečuje bolečine v mišicah
 • selen: deluje na prožnost mišic
 • kalcij: pomanjkanje povzroča krče, ker se ne more vezati magnezij
 • magnezij: krči v mečih in motnje v prekrvavitvi
 • železo: izboljša preskrbo s kisikom in povečuje splošni občutek energije
 • mangan: spodbuja mišično presnovo (revmatiki, športniki)
 • baker: preprečuje bolečine v mišicahVitamin CVitamin C izboljša vsrkavanje železa iz črevesja

 

 

Vitamin C je za nas izredno pomemben, saj krepi našo naravno odpornost, nasploh varu­je naše zdravje in ima v našem telesu več po­membnih nalog. Nujno je potreben za rast ko­sti in vezivnega tkiva, izboljša vsrkavanje že­leza iz črevesja, ščiti nas pred boleznimi in še marsikaj. Največ gaje v svežem sadju in zele­njavi: veliko ga je v jagodičju - zelo bogat vir je črni ribez, v kiviju, agrumih, papriki, surovem brstičnem ohrovtu, belem zelju in v beluših.

 

Energija

  

Vitamin B1, ki ga dobite v polnovrednih žitih  sodeluje pri presnovi ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob, spodbuja rast, potreben za normalno delovanje živčevja, mišic in srcaVsebina Pro Vitality plus:  

30 vrečk po 4  kapsule – v vsaki vrečki so štiri  različe kapsule:


1.   TRE-EN-EN – olja iz sojinih, pšeničnih in riževih kalčkov, ki vam pospešijo celično presnovo. Celična membrana je postala zaradi pomanjkanja dobrih maščob trda in nepropustna. Da bo spet pridobila svojo prožnost potrebuje olja, ki jo nahranijo. Posledica? Počutili se boste prerojeni – energija bo vaša stalnica!

2.  Carotenoid complex – Dopolnilo rdečih barvil- karotenoidov  deluje kot najmočnejši antioksidant. Vpliva na delovanje ščitničnega hormona,  stimulira imunski sistem in preprečuje stres zaradi hujšanja.

3.    Omega 3 plus – ribje olje pridobljeno  iz tune, lososa, skuše, inčunov  s posebnim postopkom zagotavlja najbolj čisto omega 3 maščobno kislino, ki jo je moč najti na tržišču. Omega 3 maščobna kislina vpliva na delovanje hormonov, deluje proti vnetjem, dobro vpliva na živce, na  srce in ožilje.


4.   Kompleks  vitaminov in mineralov


External link opens in new tab or windowOgled označbe in točni podatki o vsebnost vitaminov, mineralov in olj


Več o izdelku preberite External link opens in new tab or windowTUKAJ.


* Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

 
 
 
  
 
 


Paket vitalnosti - Pro vitaliy plus deluje v vseh letnih časih!


Predal za vaše naročilo:                                                                  

Kontakt:    030/202-808

 

Brezplačna dostava za naročilo nad 80 €Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:
Želite še kaj dodati?

Pro-vitality plus - paket vitalnosti - 52,17€

Dostava  preko pošte;  plačilo po povzetju.