Mojzesova šifra

James F. Twyman:

Pred 3500 leti je Bog Mojzesu zaupal skrivnost, ki je spremenila prihodnost človeštva. Sledilo je nekaj najbolj neverjetnih čudežev v zgodovini, in to zaradi uporabe preproste šifre, ki aktivira moč ustvarjalne božje sile. Ta starodavna tehnologija je bila od takrat izgubljena in pozabljena, sedaj pa jo James F. Twyman razkriva v svoji knjigi. Šifra lahko – če jo človeštvo naposled začne uporabljati – preobrazi planet in nam vsem prinese bogate darove.

 
Je mogoče, da je bila pred skoraj 3500 leti Mojzesu razkrita skrivnost o tem, kako pritegniti vse, kar si želimo? Mojzesova šifra je bila sprva uporabljena za izvedbo nekaj od največjih čudežev v zgodovini, nato pa je bila skrita in uporabljati so jo smeli le še najvišji posvečenci. V pričujoči knjigi James Twyman razkriva Šifro in pojasni kako jo lahko uporabimo, da si spremenimo življenje … in celo svet. Z izvajanjem tehnik opisanih v tej knjigi boste odkrili, kako vključiti najmogočnejše manifestacijsko orodje v zgodovini sveta v lastno življenje.


V osrčju Mojzesove šifre je bistvo delovanja in uporabe Zakona privlačnosti. Morda vam je bilo rečeno, da gre pri tem Zakonu le za »pritegovanje« tistega, kar si želite – reči, za katere mislite, da vam bodo izpolnile življenje. Toda kaj, če je to le prvi korak in je globlje razumevanje Mojzesove šifre bolj odvisno od tega, kaj ste pripravljeni »dati« in ne »prejeti«? To bi pomenilo, da že posedujete veščine potrebne za manifestacijo vsega, kar ste si kadar koli želeli v tem trenutku! To bi tudi pomenilo, da imate sposobnost, celo odgovornost, da Božansko Energijo uporabite za kaj več kot le za pritegovanje denarja, boljšega avtomobila ali popolnega razmerja. Tukaj ste zato, da moč Božanskosti same uporabite za ustvarjanje sveta, ki temelji na zakonih sočutja in miru. To je naloga, ki se nahaja pred vami.

Dobrodošli v Mojzesovi šifri!


Prostor za vaše naročilo:
Cena: 25,00 €
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:


Mojzesova šifra