S knjigo Ko imajo hormoni žur minus 63 kilogramov!

Si lahko mislite, da je to ista oseba!


V dobrih 9 mesecih minus 63 kilogramov! Iz 135 na 72...verjetno se sprašujete kako je tej gospe to uspelo?


Ko sva govorili je rekla, da je ključ v razmišljanju: "Dovoljujem, da se moje telo z lahkoto preoblikuje," ter ponavljanje misli" Rada se imam. " Ko je šla mimo ogledala, si je rekla: "Rada te imam."


Ko je pred leti prebolela raka na maternici, se je začela rediti. Njena samopodoba je bila vedno bolj na psu, sama sebe je zaničevala.


Potem pa je začela z nasveti v knjigah External link opens in new tab or windowKo imajo hormoni žur in External link opens in new tab or windowKo ima življenje žur...in ...waw!!!


Neverjetno!

Korak za korakom, obrok za obrokom. Mandlji, skuta, pršut, kurkuma, cimet...v svoj jedilnik je vnesla spremembe, ki so opisane v knjigah... In rezultat je neverjeten! Bolečine v sklepih so izginile, sedaj hodi v trgovino in kupuje oblačila za normalno postavo...verjamem, da je to občutek, ki ga lahko razume samo nekdo, ki je to dal skozi.

To je nova jaz!


Veste - če nič drugega, vem, da sem nekomu podala roko...in ....poniža sem tukaj...in vem, da lahko podam roko mnogim, ki so na tleh, ki ne vedo kako naprej...ker del take poti sem prehodila sama...in zato vem in čutim kako je, ko obupano iščeš rešitev...
Spoštovana gospa Minka,


veste, sem človek, ki zaznavam ljudi, ki so srčni in v sebi nosijo veliko dobrega. Vi ste ena izmed njih in verjemite, teh je zelo, zelo malo. V vas sem videla osebo, ki  drugim želite resnično veliko dobrega in kar je najpomembnejše, v sebi imate veliko pozitivne energije.


Za mene ste veliko naredila, kajti pomagala ste mi, da sem svoje misli, svoja dejanja in svoje življenje povsem spremenila in sedaj lahko rečem, da sem končo in z Vašo pomočjo našla MIR v duši. O, kako je to lepo.


Draga gospa Minka, Vi ste ANGEL na zemlji.


Še enkrat najlepša hvala za vse in želim Vam veliko dobrega na Vaši poti, tako življenski kot poslovni.

Prisrčen objem tudi Vam.

                                                              Anica


Gospa v srednjih 30 letih je imela kup težav:

 • težave s psiho
 • ščitnica
 • slaba kri - hemoglobin samo 113
 • težave z vratno hrbtenico
 • kronična utrujenost
 • živčnost in nemir
 • napadi tesnobe
 • stiskanje v prsih
 • razbijanje srca
 • nespečnost
 • slabšanje vida


Utrujenost je bila tako huda - ko je šla hodit, je občutila tako utrujenost, da cel dan ni prišla k sebi. Ni imela niti sape, ko je hodila po stopnicah.


Vzrok za njene težave je bil v slabi prehrani; imela je občutek, da  mora biti suha, da ne sme jesti, da se ne bo zredila... včasih je pojedla na dan samo 2 mandarini in občutila krivdo, da je jedla preveč.


Ker vemo, da prazen žakelj ne stoji pokonci, se ji je točno to zgodilo. Ko jo je zaradi testov na ščitnici močno prestrašila njena zdravnica, se je odločila, da začne drugače:

 1. Začela je jesti 5 x na dan - po malo. Poslali smo ji zdrave jedilnike, ki vsebujejo raznoliko in zdravo hrano.
 2. Dopolnila je  prehrano  z:


Rezultat po 2 mesecih . PRESENEČENJE!!! Kri - hemoglobin se ji je izboljšal iz 113 na 131!

Vse zgoraj naštete težave so izginile; ne boli je več vrat, ima energijo, ko gre hodit, se vrne domov še z več energije, ni več zadihana, končno lahko spi, nespečnost je popolnoma izginila, srce se ji je umirilo, depresija je izginila, napadov tesnobe nima več in v prsih je ne stiska; celo vid se ji je izboljšal in na televizijo vidi brez očal!


Neverjetno - vsakič znova sem navdušena nad takimi zgodbami - vsakič znova občutim hvaležnost, da lahko pomagam ljudem; vsakič znova sem hvaležna za zdravljenje, ki ga ljudje prejejo, ko spremenijo nekaj malega v svojem življenju: Hvala, Hvala, Hvala!V treh tednih sem se preoblikovala! Obseg vsakega  stegna se mi je zmanjšal iz 55 cm na 47 cm.


Minka Gantar

Z vami želim deliti moje težave s kilogrami in kako sem jih rešila. Enako zadovoljstva želim tudi vam.


 • Ko sem bila stara 15 let,  sem imela skoraj toliko kilogramov, kot taktat, ko sem rodila 1. hčerko. Se še spomnite svoje pubertete? Kilogrami slabo vplivajo na samopodobo, zato sem se lotila hujšanja na način "manj žri". Jedla nisem skoraj nič. Poleg tega sem  začela kaditi in  piti kavo. Bila sem kronično utrujena. To so nora leta, ta norost pa mi je pustila posledice na zdravju. Dobila sem šum  na srcu, aritmijo srca, vrtoglavice, slabo kri, padec imunskega sistema, posledično pa prehlad na prehlad. Bila sem suha, vendar z načetim zdravjem.

 • Pri 22. letih sem spoznala podjetje Gnld in začela uživati prehranska dopolnila. V nekaj mesecih sem  si izboljšala  kri,  izginile so težave s srcem,  odpornost telesa se je dvignila.

 • Prva nosečnost:  zredila sem se normalno za nosečnost in potem tudi brez težav shujšala. Še vedno sem bila v dvajsetih letih.

 • Druga nosečnost: zredila sem se za malo preveč in po enem letu niti še nisem izgubila vseh kilogramov, ko sem izvedela za-

 • Tretjo nosečnost: zredila sem se močno preveč. Bila sem ogromna.  Ko je bila Anja stara eno leto, je prenehala z dojenjem. Shujšala sem skoraj že nazaj na moje kilograme, ostalo mi je samo še nekaj kilogramov. Motilo pa me je, da sem pridobila v boke, trebuh in  ostal mi je  celulit. Imela sem konfekcijsko številko 40, želela pa sem nazaj na 38.
 


V treh tednih uporabe programa za hujšanje GR-control (sedaj so namesto Gr-control napitki NeoLife)  sem shujšala še tistih nekaj kilogramov, najbolj pa me je veselilo, da sem  preoblikovala stegna. Iz obsega 55 na  obseg 47 cm. In to samo v treh tednih brez posebne telovadbe; samo s tem, da sem jedla 5x na dan, s tem, da sem 2x na dan pila napitek za hujšanje za hujšanje.

 • Anja je danes stara 11 let,  Pia 13 let in Sara 17  let,  jaz pa imam postavo kot pri 25 letih. Velika sem 170 in imam idealno težo. Jem 5x na dan, za vzdrževanje moje teže pa uporabljam prehranska dopolnila   Paket vitalnosti,  poleg tega pa vsak dan telovadim. Vsako jutro delam tibetanske vaje - Vrelec mladosti.

 

Danes se zdravo prehranjujem. Nekaj let  sem potrebovala, da sem bolje spoznala hrano, da sem znala prebrati deklaracijo na etiketi, da sem spoznala moje telo in to, kako reagira na določeno hrano. Saj želim z vami deliti moja spoznanja in spoznanja, ki sem jih prebrala v raznih knjigah. External link opens in new tab or window

 

Minka Gantar

urednica spletne strani

External link opens in new tab or windowwww.srecno-zivljenje.com"Presenečena sem - v mesecu in pol sem shujšala 10 kilogramov!"


Oglašam se po mesecu in pol, takrat sem kupila komplet za zdravo  hujšanje. Moram priznat, da sem presenečena - v tem času sem shujšala 10 kg. V službi si namesto malice pripravim  napitek z mlekom in mi je zadostovalo. Za kosilo  sem si pripravila predvsem zelenjavo in beljakovine. Jedla sem pogosteje, ampak malo. V dopoldanskem času samo sadje. Čez vikend nisem pila napitkov, tu pa tam sem se tudi pregrešila. Je pa res, da sem in še zdaj popijem zelo veliko vode - do 3l na dan. Danes tehtam 85 kg. Uspeh! Sandra

 

Iskrena hvala za vaše nesebično podajanje znanja  in informacij in to še na zelo prisrčen in iskren način.

 

Moram še povedati, da sem od maja do oktobra letos uspela shujšati toliko, kot sem želela (med 75 -77 na 70 kg). Zaradi vas in vašega neutrudnega ponavljanja pravilnega prehranjevanja, ki ga človek, ki ga želi slišati, tudi končno sliši. Hvala.

Pa grešim tudi, veste. Kot vaš mož. Občasno mi zvečer cuker pade. In pojem piškote. Verjetno zato ostaja maščoba na trebuhu, kajne?

 


Prisrčno vas pozdravljam do naslednjič,


Verica


 


Nina je mlado izobraženo dekle, zaključuje študij, je mamica dveh krasnih deklet 

 

 

Starejša je sedaj prvošolček.... Vse lepo in prav, vendar se je Nina v zadnjih letih zredila za več kot 10 kilogramov - saj veste - dve nosečnosti, študij, tempo, stres, ...

 

Nina me je našla preko interneta in naročila komplet za zdravo  hujšanje.  Sedaj vsako jutro popije namesto zajtrka eno  vrečko napitka  GR-control, poleg vzame vlaknine- glukomanan, zeliščne tablete herbal... in  odbrzi od doma. Zvečer, ko se cela družina zbere spet doma, poje večerjo - vendar kombinira samo zelenjavo in beljakovine. Seveda se včasih  tudi "pregreši" in poje kakšno pizzo.

 

Rezultat?  Nina se je "stopila"  in to samo v nekaj mesecih!  Shujšala je  10 kilogramov; postavo ima kot  takrat, ko je hodila v srednjo šolo... in vsak dan je bolj zadovoljna v svoji koži, kar pa se pozna tudi v odnosu z njenim možem.  Preizkusite tudi vi - prepričana sem, da boste zadovoljni!
 

Lepa hvala za vso pomoč!"Lepa hvala za vse novičke in dopolnila. Z vašo pomočjo sem prišla iz 71 kg na 64 kg, s tem, da nikoli nisem lačna in se prav dobro počutim. Lep sončen pozdrav  iz Primorske,  Barbara."
 
Gospa Barbara uporablja: "Čudežne tabletke so se očitno poglobile v moje celice."                                                    

 

Kaj pravijo stranke?

 

No pozdravljena,

 

 sem rekla, da se ti bom oglasila čez 10 dni, čeprav je minil šele en teden odkar sva bili skupaj.  Moram ti povedat, da se je začelo "topiti". Zmanjšala sem obseg povsod za cca 2 do 3 cm. Kilaža  se mi je zmanjšala za 4 kg. Sedaj mi malo stoji. Najbolj pomembno pa je to, da hodim non  stop na wc,  kar prej nisem. Čudežne tabletke so se očitno poglobile v moje celice. Moram ti povedat, da se redno tehtam, zapisujem kaj jem in merim centimetre. Sem pa stalno sita ( tega se moram navadit). Malo je mučno, ker je preveč hrane. Navajam se, da resnično jem 5x na dan. Včeraj sem te ubogala in si naredila avokado + skuta. Je fenomenalnega okusa.

 

Lep pozdrav

Sabina

 


External link opens in new tab or window

 

 

Moje težave z nespečnostjo so povsem izginile


Pozdravljeni,

pred časom sem pri vas naročila nekaj izdelkov  (Formula IV, Omega 3 maščobne kisline, Kalcij in magnezij).  Od kar jemljem vse to, kot ste mi svetovali, so se povsem prenehale moje težave z nespečnostjo. Prenehala sem v ta namen jemati tudi antidepresiv. Tudi sicer se počutim bolje – bolj umirjeno. Presenečena sem nad rezultati!

 

Lep pozdrav,

 

Andreja

 

 

V pasu sem izgubila 10 cm, v bokih 7 cm in v stegnih 6 cm

 

Ga. Minka lep pozdrav!

Naj vam še malo povem o svojih rezultatih.Napitke pijem že dober mesec pa pol in na moje veliko presenečenje, sem izgubila zgolj 2-3kg. Ampak po drugi strani, pa sem v pasu izgubila 10 cm, v bokih 7 cm in v stegnih 6 cm. No, jaz se vsekakor bolje počutim in tudi veliko oblek, ki sem jih že zdavnaj dala na stran, mi zopet lepo stoji (nekatere so še iz časov srednje šole :-). Tako, da je končna ocena - zelo uspešno.

 

Hvala vam še enkrat za vaše spodbudne besede!

 

Pozdrav,

 

Zvonka

 

 

V prvem mesecu sem shujšala 4 kg, obseg na stegnih se je zmanjšal za 4 cm! 

 

Pozdravljeni!

Napitek je super!   V prvem mesecu, ko sem ga pila, sem shujšala 4 kg, obseg na stegnih se je zmanjšal za 4 cm na vsaki strani. Imam pa trenutno pavzo, ampak jem hrano z nižjim GI, in se ni nič povečala teža, pa obseg je še tudi isti.

 

Lepe dni vam želim,

 

Tatjana
S temi napitki sem se naučila bolj pravilno prehranjevati

 

Pozdravljeni!

Hvala za vašo skrb.

Sedaj sem v sredini tretjega tedna in vam lahko povem, da sem izgubila že 4kg in po nekaj cm  okrog bokov, trebuha in rok. Tehtam in merim se enkrat tedensko in sem z rezultatom zelo zadovoljna :)
Predvsem sem se s temi napitki naučila bolj pravilno prehranjevati. Sedaj imam obvezno dva mini obroka in en glavni obrok.
Je pa res, da jemljem polovičke šejka na obrok - tako da spijem enega na dan.


Lep dan,


Barbara
 "Najprej naj omenim, da občutim blagodejne učinke dopolnil, in sicer, nehali so me boleti sklepi, tudi s križem je bolje, na nohtih nimam več  belih lis, uspešno sem se ubranila angine, ki sem jo dobila v začetku januarja...hvala! " Vesna


Gospa vesna uporablja Omego 3 plus in Pro-vitality plus
Minka hvala, da Ste prišla v moje življenje :) res, da nimam veliko prostega časa a dovolite mi, da se Vam zahvalim za knjigo Angelska terapija in kalcij :).


Moje življenje se počasi spreminja na bolje in dogajajo se mi pravi čudeži v katere končno verjamem. Verjamem, da če si karkoli lepega močno in iskreno želimo, vse se nam lahko s pomočjo naše vere, Boga in Angelov uresniči. Hvala hvala hvala..... :) pa čim se malo z delom umirim se Vam oglasim in še bova sodelovale, samo tako naprej, ker -  Ste ena redkih lepih čudežev na tem svetu.


VesnaKomolci in kolena me ne bolijo večZadnjič, ko sem vas prosila za nasvet in tudi po vaših navodilih uživala NeoLife shake GR- control zjutraj in zvečer ter Formulo IV, Omega 3 in Carotenoid complex, se zdaj počutim zelo dobro. Moja teža je idealna, s postavo sem zadovoljna (pri 60), nohti na nogah so spet taki, kot morajo biti in ne bolijo me več kolena in komolci. Ne vem sicer, kaj je k temu pripomoglo, saj sem prej imela kar precej problemov in nisem mogla spati. A zdaj sem srečna, da je tako. Zato hvala za vse vaše nasvete. Verjamem, da mi pomagajo vaši izdelki in nasveti.Spoštovana gospa Minka!Javljam se vam, ker sem vesela in zadovoljna sama s seboj. Moje psihično in fizično stanje se je bistveno izboljšalo. Redno jemljem vse, kar ste mi svetovali in sem  nabavila pri vas. Moje telo se je zares popolnoma preoblikovalo. Ni sledu o kakšnih blazinicah na zadnjici in stegnih, trebuh in napihnjenost sta izginila, le modrček  je zdaj eno številko manjši. Tudi s partnerjem sem zgladila odnose. Kadim ne več čez dan, le jutranji kavici in 2 cigaretama ob njej se kar ne morem odpovedati.
Pa bi zelo želela tudi to opustiti. Vem, da za to rabim še malo več volje in odločnosti. To je moj vsakodnevni ritual, ob katerem veliko razmišljam.


Hvala za vse vaše nasvete in zanimiva predavanja.
Še naprej se priporočam za vaše informacije.

Hvala in pozdrav, Marija


napitke NeoLife GR-control
omega 3
carotenoid
formula IV

 


 Tehtnica je kazala namreč celih 3,5 kg manj.

 

Pozdravljeni ga. Gantar,

vaše napitke za hujšanje NeoLife- GR- control sem prejela 26. maja, torej ga uporabljam teden dni. Danes zjutraj sem stopila na tehtnico in skorajda nisem verjela svojim očem. Sporočam Vam, da ta izdelek ni dober ampak odličen. Tehtnica je kazala namreč cele 3,5 kg manj.

Hvala Vam za pomoč in svetovanje in lep dan Vam želim.

Margeritta

 

Tašnjih dni, kot so sedaj, se sploh ne spominjam!

 
Od kar jemljem Vaše vitamine, se bistveno bolje počutim. Ni primerjave, to je fantastično. Zjutraj se zbudim pred uro ob 4.30, vstanem spočita in polna energije, naredim Tibetance, grem v službo, .......  Popoldan pa mi še vedno ne zmanjka energije in seveda brez težav berem, gledam TV, delam na računalniku,.....Zdržim pokonci do 23 ure in to brez težav. Prej so me oči pekle, da nisem mogla nič. Saj sploh ne morem verjeti, kaj se dogaja. Res je super. Takih dni, kot so sedaj, se jih sploh ne spominjam. Še enkrat hvala lepa za super svetovanje in pomoč.
 
Zelo lepo in iz srca se Vam zahvaljujem in Vas toplo pozdravljam.


Polona Bleiweis

 Od novega leta sem shujšala 15 kg!

 

Od novega leta, odkar sodelujem z ga. Minko sem shujšala 15 kg. Sedaj uživam napitke za hujšanje NeoLife GR-  Contorol in sem zelo zadovoljna.Hvala.

Zora

 

 

 

 

 

Prvi teden je bilo res fascinantno - shujšala sem tri kilograme!

 

Kar nekaj časa mi pošiljate odlične informacije glede hujšanja in res prisrčna hvala za vse. Pred kratkim sem se odločila hujšati s pomočjo napitkov za hujšanje. Odličen je resnično. Teče tretji teden mojega hujšanja, prestala sem tudi osem-dnevi zastoj,  vendar sedaj v tretjem tednu kilogrami počasi le kopnijo.


Prvi teden je bilo res fascinantno. Izgubila sem tri kilograme, potem naslednji teden šok. Niti grama. Hvala bogu sem v navodilih prebrala, da je to normalen pojav in sem vztrajala.

Sedaj v tretjem tednu pa se spet pozna.

 

Program NeoLife Gr-control je res odličen. Lahko mi verjamete, da sem v svojem življenju preizkusila že vse diete tega sveta! Hujšala sem pod nadzorom terapevta, z ločevalno dieto itd. Nisem več tako mlada, saj letos praznujem okroglih 6o,zato sem še toliko bolj vesela, da kilogrami kopnijo.

 

Zadnjih pet let sem shujšala več kakor 30kg ,vendar je bilo zelo težko. Dve leti nisem jedla ne kruha, krompirja,  testenin, sladkarij, samo 50 OH na dan, pa še to je bilo preveč.

Lani aprila sem se upokojila in ostala doma in kg so se počasi nabirali, saj sem bila 24 ur v bližini  hladilnika. Tako sem nabrala novih 14 kg, ki se jih nikakor nisem mogla otresti.

Sedaj pa z vašo pomočjo oz. pomočjo omenjenega programa uspešno, predvsem pa brez muke obvladujem prenajedanje in sem v odlični psihofizični kondiciji.


Strogo se držim vašega jedilnika in sem zamenjala kosilo in večerjo z vrečko napitka za hujšanje. Najboljša je vanilija. Porabim samo pol vrečke za kosilo in pol vrečke za večerjo.


Lepo pozdravljeni in srečno!

Metka iz Ljubljane

 

 

 

Urban je shujšal 15 kg v treh mesecih!


Uspelo mi je izgubiti že skoraj 10 kg!

 

Ob vašem sodelovanju, podpori in nasvetih, za katere sem vam srčno hvaležna  mi  je uspelo izgubiti že skoraj 10kg, pa brez težav ali lakote. V jeseni me čaka operacija kolka - kaj pravite ali mi bo uspelo še 10, da bo najboljše zame in za moje kolke in kolena! To bo idealno tudi za operacijo  in rehabilitacijo, ker vsak kg povzroča obremenitev.
Počutim se
zadovoljno!

Lep pozdrav! Zora H.

 

 

 

Shujšala sem 10 kilogramov!

 

Menim,da je zdaj že res čas, da se Vam javim, res sem že shujšala 10kg. Fantastično se počutim.Zahvala res gre tudi vašim vzpodbudnim besedam.

Lp Pavla

 

 

V štirih mesecih sem shujšala 22 kilogramov!

 

Da se vam malo javim  po štirih mesecih in vam javim rezultate hujšanja. Shujšala sem 22 kg, vsak dan hodim v fitnes in k trem vrstam skupinskih vadb, počutim se dobro, sem bolj samozavestna, boljše volje in še bom to delala naprej.

Hvala za vaše nasvete in lepo pozdravljeni.

 

Sabina

 

 

Kompliment mlajšega moškega   

 

Spoštovana ga. Minka,   tokrat se tudi jaz vam oglašam. Rada bi vam povedala, da sem v petek dobila tako lep kompliment od moškega, ki je sedem let mlajši od mene, drugače pa smo družinski prijatelji.

 

Gledala sva namreč stare slike in sem se zgrozila, ko sem videla kakšna sem bila lansko leto ob tem času, preden sem začela z napitki za hujšanje. Imela sem zalite roke in obraz, pa tudi trebušček je bil dvojni. S 1.9. sem se odločila, da bom jemala NeoLife Gr control, občasno tudi tabletke in pa po vašem nasvetu c vitamin in omega 3.

 

Začela sem hoditi 2 x tedensko na pilates in 1x trebušni plesi. Moram povedat, da imam  kg enako, še vedno zastrašujočih 75 pri višini 1.65, ampak postava se mi je spremenila, tako da bom očitno do 8. julija ko bom dopolnila 40 let (to je bil moj cilj) imela postavo kot si jo želim (brez trebuha). Seveda bom morala začeti tudi z trebušnjaki.

 

Drugače pa vam želim povedati, da sem izgubila okrog obraza (podbradek, videz zabuhlosti), v rokah in v pasu ter trebuhu. Šele v petek sem videla, da mi dejansko oblačila stojijo čisto drugače. Na zajtrk in večerjo z gr control sem se tako zelo navadila, da ne vem kako bi brez. Popijem pa zjutraj na tešče tudi svež pomarančni sok.   Samo toliko za povratno informacijo, veselim se še nadaljnih napotkov.   Želim vam lep dan, Doris T.  

 

 

 

Zdaj je minilo 14 dniDa te malo seznanim z rezultati mojega hujšanja.  Skupni rezultat:
- 2,9 kg
- 4 cm v pasu
- 1 cm v boku
- 2 cm v stegna

Ta teden se mi je malo ustavilo vse skupaj, sploh cm ne gredo nikamor. Sem brala, da je to povsem normalno. Se pa zelo dobro počutim in sem zadovoljna. Počasi mi bo zmanjkalo kapsul fherbal, imam jih še 8.

Občutek imam, da se mi je vse začelo bolj nabirati v trebuh. Misliš, da bi bilo dobro jemati še OMEGA 3, kot si mi enkrat omenila?

Kako se ti  zdijo rezultati?

Pa še tole vprašanje glede hrane: kako je s kakšno ribjo pašteto, jo lahko jem recimo zjutraj na rženem kruhu? Skute sem se že malo naveličala, pa saj kombiniram tudi sir, pa pršut. Kaj je še kaj takega, kar bi lahko dala zjutraj na kruh?

Lepo se imej,
Saša

Odgovor:

 

Zelo dobro ti gre. Ja - mogoče bi res bilo dobro, da bi vzela še Omego 3, da spodbudiš trebuh.     Drugače pa ti gre super! Rezultati so prav odlični!   Za zajtrk pa lahko ješ še jajca v vseh oblikah, 1-2x na teden lahko tudi ribe iz konzerve (pašteto lahko tudi v majhnih količinah - dodaj več zelenjave);  lahko pa tudi kupiš prešana piščančja ali puranja prsa v ovitku.    
Saša, želim ti lep dan,   Minka  

 


 Uredila sem si presnovo!

 

 Sedaj se že lažje gibljem in izgubljam 0,5 kg na teden

 

Z vašimi navodili in dodatno pomočjo, počasi a sigurno izgubljam  težo, cca 0,5kg na teden. Zdaj se že lažje gibljem, imam več kondicije in do novega leta bom sigurno šla pod 100.  

 

Hvala še enkrat   Cecilija

 

 

Vaša podpora in nasveti mi odlično pomagajo.

 

Kile počasi a vztrajno kopnijo, jaz pa  sem vedno bolj  zdrava, gibljiva, več lahko počnem, več energije imam, Skušam čimbolj uveljaviti in vzeti za svojega nov zdrav način prehranjevanja in sploh drug slog življenjja. Močno mi pomaga tudi znanje o glikemičnem indeksu, o vodi ipd....Menim, da je to tisto res pravo in dobro zame in trdno sem odločena dokončno osvojiti nov način življenja.

Res lepa hvala še enkrat!

LP
Cecilija

 

 

 

V enem tednu sem s pomočjo napitkov za hujšanje  shujšala 5,7kg!


Obseg pasu se mi je zmanjšal za 5 cm, na preostalih delih telesa me je manj  za 3 cm (pas, boki, prsni koš,stegna,roke)...

 

Nisem več napihnjena,čeprav sem imela prebavo  vedno redno, ampak nekako imam več energije. Zdaj uživam v veliki skodelici zeliščnega čaja, prej sem uživala v skodelici vroče čokolade. Ne mika me sladko, očitno polovička napitka za hujšanje NeoLife popolnoma osreči moje brbončice in željo po sladkem. Ker se mi zdi presladek, pri pripravi polovico mleka nadomestim kar z vodo. Všeč mi je,da lahko odnesem obrok, ki me dejansko nasiti s seboj v službo, še posebno mi prav pride v nočnih izmenah..namesto da izropam vse avtomate z sendviči si napravim shake. Seveda sodelavci in sodelavke ne bi bili zdravi, če ne bi tega tudi oni poskusili, prav vsi do zadnjega so pohvalili okus  napitka za hujšanje.  Vendar njim ni treba shujšati,no...ne še;) 

 

Lep pozdrav in obilo sončka, Nina

 

 

"Lahko mi verjamete, da sem v svojem življenju preizkusila že vse diete tega sveta!"


Hujšala sem pod nadzorom terapevta, z ločevalno dieto itd. Zadnjih pet let sem shujšala več kakor 30 kg, vendar je bilo zelo težko. Dve leti nisem jedla ne kruha, krompirja, testenin, sladkarij, samo 50 OH na dan, pa še to je bilo preveč.

Lani aprila sem se upokojila in ostala doma in kg so se počasi nabirali, saj sem bila 24 ur v bližini hladilnika. Tako sem nabrala novih 14 kg, ki se jih nikakor nisem mogla otresti." tako začenja svojo zgodbo ga. Metka

 

Zakaj se tako težko shujša prav v stegna in v trebuh?

 

Odgovor je preprost. Ker telo to maščobo hrani za slabe čase! Ste že kdaj hujšali na princip "manj žri"? Ko stradate, se v telesu sproži varčevalni program. Vaše telo  ne ve, kdaj bo dobilo spet ponovni obrok.

 

Če želite, da bo telo odstranilo najbolj trdovratno zalogo, morate telesu nuditi izobilje. Pospešiti je potrebno  celično presnovo.

 

1. Koliko pijete? Maščobne celice so skladišče. Preberite kakšno povezavo imamo s kamelami.

 

2. Ali imate urejeno  prebavo? Ljudje, ki imajo prepočasno ali prehitro prebavo, ne  dobijo hranil iz hrane, ki jih telo potrebuje za delovanje celic. To je lahko eden od vzrokov, da vaše telo kar naprej zahteva: "Potrebujem hrano! Daj mi nekaj, kar bo dalo takojšnjo energijo!"

Poskrbite za črevesje! Ena tabletka Acidophilus-a vsebuje 5 milijard živih mikroorganizmov. Formula je zasnovana na ta način, da vse te dobre bakterije prispejo ciljno v črevesje. External link opens in new tab or windowDobra prebava 

 

3. Aktivirajte delovanje celic.

 

 • Magnezij deluje v celici kot vžigalica. Telo dobi ukaz: "Sedaj pa kurimo! Pripelji mi uskladiščeno maščobo!" Dobite ga v napitkih za hujšanje.
 • Rdeča barvila vplivajo na želodčno kislino, na hormonsko ravnovesje, na pospešeno hujšanje. Carotenoid compleks
 • Omega 3 maščobna kislina, pospeši tvorbo rastnega hormona, ki povzroča hujšanje v spanju. Vpliva tudi na proizvodnjo hormona DHEA, ki je odgovoren za topljenje maščobnih zalog na trebuhu.
 • Telo potrebuje dobre beljakovine za obnovo in razstrupljanje. Beljakovine se v črevesju razgradijo na aminokisline. Če imate vse, kar telo potrebuje, se bo začel proces hujšanja. Napitki za hujšanje pospešijo tudi razstrupljaje telesa. Strupi so namreč  shranjeni tudi v maščobnih celicah  -  v celulitu. Posledica:  Stopi se vam najbolj trdovratna maščoba prav na stegnih in okoli trebuha!

 

 Program za hujšanje NeoLife je zasnovan tako, da spodbudi celično presnovo in razstrupljanje telesa!

 

Naj nadaljujem z zgodbo gospe Metke:


"Pred kratkim sem se odločila hujšati s pomočjo programa za hujšanje NeoLife GR-control.External link opens in new tab or window Odličen je,  resnično. Teče tretji teden mojega hujšanja, prestala sem tudi osem-dnevi zastoj, vendar sedaj v tretjem tednu kilogrami počasi le kopnijo. Nisem več tako mlada, saj letos praznujem okroglih 6o,zato sem še toliko bolj vesela, da kilogrami kopnijo.


Prvi teden je bilo res fascinantno. Izgubila sem tri kilograme, potem naslednji teden šok. Niti grama. Hvala Bogu sem v navodilih prebrala, da je to normalen pojav in sem vztrajala. Sedaj v tretjem tednu pa se spet pozna.


Sedaj pa z vašo pomočjo oz. pomočjo programa NeoLife Gr-control uspešno, predvsem pa brez muke obvladujem prenajedanje in sem v odlični psihofizični kondiciji.


Strogo se držim vašega jedilnika (vse to dobite v kompletu), zamenjala sem kosilo in večerjo z vrečko napitka za hujšanje NeoLife GR control. Najboljša je vanilija. Porabim samo pol vrečke za kosilo in pol vrečke za večerjo.

Lepo pozdravljeni in srečno!

Metka"

 

V mesecu in pol sem izgubila 10 kilogramov!

 

Pozdravljeni,

oglašam se po enem in pol mesecu, takrat sem kupila komplet za hujšanje. Moram priznat, da sem presenečena -  v tem času sem izgubila 10 kg. V službi namesto malice sem si z mlekom zmešala napitek in mi je zadostovalo. Za kosilo sem si omejila, predvsem zelenjavo. Jedla sem pogosteje, ampak malo. V dopoldanskem času samo sadje. Čez vikend nisem pila napitkov, tu pa tam sem se tudi pregrešila. Je pa res, da sem in še zdaj popijem zelo veliko vode do 3l na dan. Danes tehtam 85 kg. Uspeh!

 

Lep pozdrav Sandra

 

 


Afte so mi po 25 letih neuspešnega zdravljenja enostavno izginile!


25 let so se mi v ustih skoraj vsakih 14 dni pojavljale izjemno boleče afte in to na štirih do petih različnih mestih. Uradna medicina in farmacija mi tega nista znali odpraviti. Razlaga je bila, da vzrok ni znan, prav tako ni znano zdravilo. Osebni zdravnik mi je na začetku predpisal tekočino hexoral in priporočil C vitamin, zdravnik specialist pa mi je predpisal neko tekočino podobno špiritu. V lekarni sem dobil priporočila za razne tekočine,... preizkusil sem verjetno vse, kar je prišlo na tržišče… vsake toliko časa kaj novega, nazadnje sem preizkusil zelo reklamiran Tantum verde, vendar težav z aftami nisem odpravil.Pozdravljena Minka,
 
Hvala za vse nasvete in pomoč!!
 
Minko sem "našla"  lanskega septembra.

Sem mati treh otrok (16let, 11let in 7let). "Mlada" sem 38let. Počutila sem se pa že kar malo stara, odkar pa poznam Minko - SEM SE POMLADILA za 10let!!!
 
V zadnjih letih sem se zredila za 15kg - iz 60 kg (visoka sem 155 cm) na 75 kg.  Vse, kar sem preizkusila za hujšanje, je bilo neuspešno. Informacije sem iskala tudi preko interneta  in nekajkrat sem se vrnila na SREČNO ŽIVLJENJE.  Prebirala in prebirala sem spletno stran in dobila občutek: "Ta gospa Minka je pa iskrena in veliko ve."

 

Ker sem doma iz Bitenj, Minka pa iz Virmaš - to je kakšna 2km narazen, sem jo poklicala. Na prvem srečanju sem ji povedala o moji težavi. Razložila mi je kako jesti, kako spremeniti prehrano in se ravnati po GI. Malo sem podvomila, če bom zmožna ta GI dejansko uporabiti v vsakdanjem življenju, vendar je bila moja želja po spremembi zelo močna .

 

Minka mi je svetovala komplet za hujšanje. "Ubogala" sem jo  glede prehrane, nabavila komplet za hujšanje (ker po 15tih letih pa "SMEM" tudi sebi kaj privoščit) in v kompletu tudi dobila mini vodič za GI.

V prvem mesecu je bil viden rezultat - 5kg manj!!

 

Do danes sem shujšala 10kg. Naučila sem se kupovati, pripraviti in jesti hrano po GI. Ne samo jaz, ampak tudi moji otroci so navdušeni nad novim načinom prehranjevanja! Počutim se odlično!! Moje telo je polno energije!  Sedaj  uporabljam Formulo IV, Omega 3 in napitke za hujšanje NeoLife  (pol vrečke zvečer). Moj delavnik je naporen;  pomagala pa sem si  z malenkostno spremembo glede hrane, z odličnimi  informacijami  gospe Minke in s prehranskimi dopolnili podjetja GNLD.
 
Minka najlepša hvala, ker sem  s tvojo pomočjo, z odličnimi prehranskimi dopolnili in z izvrstnimi   informacijami  nazaj  na sončni strani življenja!!!
 
Martina

Povezave:

 

program za uspešno hujšanje NeoLife Gr control                                          Paket  vitalnosti - aktivirajte celice                              Glikemični indeks živil

Spimo in hujšajmo