FrekvencaFrekvenca

Moč osebne vibracije
Penny Pierce

mehka vezava
356 strani
cena 27,90

Frekvenca je prelomno delo o življenju v svetu, ki temelji na energijah; pomirjujoče in korak za korakom nas vodi v višja stanja pozitivnega zavedanja.

S preprosto spremembo frekvence lahko depresijo spremenimo v notranji mir, jezo v spokojnost in strah v navdušenje. Ko se naučimo uravnavati svoje energijsko stanje, lahko stopimo naproti usodi – v življenje, za kakršnega smo bili ustvarjeni.

 

Čudovita knjiga, ki vas ko posrkala s svojimi frekvencami.


Ko avtorica govori o bolečih izkušnjah, takrat smo na eni strani nihala. Brez problema lahko naštejemo vse, kar nam ne gre, kar nas bremeni in kaj ni v redu. In to nam niža vibracijo. Bolj, kot dajemo pozornost temu, česar ni, bolj si nižamo frekvenco in s tem privlačimo še več slabega.


Po drugi strani pa nam vsi spomini, ki so lepi, ki nas povežejo s srečno energijo, večajo frekvenco in višajo vibracijo. Zato je tako pomembno, da najdemo nekaj spominov, ko nam je »duša pela« in da si jih večkrat prikličemo v spomin. Kako smo se takrat počutili – da se povežemo s to energijo, ko nas dviga više in više in po naravnem zakonu privlačnosti, bomo v svoje življenje pritegnili še več srečnih dogodkov in ljudi.


 

Življenje v nas in okrog nas valovi. V svet oddajamo osebne vibracije, ki natančno sporočajo, kdo smo, hkrati pa sooblikujejo našo resničnost.
Frekvenca nam pripoveduje, kako začutiti svojo osebno vibracijo oziroma domačo frekvenco, kako jo izboljšati in uravnotežiti na veliko višji ravni od trenutne.


Ko se naučimo uporabe frekvenčnih načel – metod osebne rasti, ki temeljijo na načelih dejanskega delovanja energije:


- bomo znali vzdrževati visoko in ustvarjalno raven osebne energije;
- bomo iz okolja s pomočjo empatičnega sozvočja z drugimi prejemali dragocene informacije;
- se bomo osvobodili negativnih in slabotnih vibracij.


Ker je življenje vse hitrejše, postajamo akutno razdraženi. Ves čas smo pod komaj zaznavnim pritiskom različnih energij – nakopičenih čustev, stisk in prikritih misli drugih ljudi, valov nenehnega dogajanja, osebnih in družbenih sprememb – kar nas pogosto spravi na kolena. Razumevanje načel frekvence pomaga osmišljati nove energijske informacije, da bi staro, utirjeno življenje spet postalo nekaj izjemnega.

Ko se naučimo čiščenja zavestne čutnosti telesa, lažje urejamo odnose z drugimi, iščemo nove rešitve svojih težav ter uresničujemo življenje, ki bo imelo vse, kar potrebujemo in česar si želimo. 


Tehnike, ki jih prinaša Frekvenca, nam bodo pomagale k uspehu v nastajajoči novi energijski stvarnosti. Ta svetovna uspešnica nas uči novih dinamik energije, časa in intuicije. Uči nas pomena rušenja blokad in odpiranja tokov v telesu.


Tole je nekaj vprašanj, ki jih odpira Frekvenca:


- Zakaj smo danes tako preobčutljivi?
- Kako občutiti osebne vibracije, jih izboljšati in uporabljati?
- Kako daleč lahko gremo v devetih stopnjah preobrazbe?
- Kako se vrniti v svojo domačo frekvenco, ko nas nekaj spravi iz ravnotežja?
- Kako izboljšati težavne odnose?
- Kako se izkopati iz negativnih vibracij in si povrniti veselo, sproščeno razpoloženje?

Prostor za vaše naročilo:

Cena: 27,90 €Prostor za vaše naročilo:Cena: 27,90 €
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št:


Ko telo reče ne