Botanical Balance

Več informacij - External link opens in new tab or windowhttps://srecnozivljenje.si/product/botanical-balance/

120 tablet

External link opens in new tab or window
Uravnovesite svoje telo z učinkovito holistično podporo


  • Ekskluzivna formula NeoLife združuje starodavno modrost, ki izhaja iz ajurvedske in tradicionalne kitajske zeliščne medicine, ki jo je potrdila vrhunska sodobna klinična znanost. Sestavine teh močnih polnovrednih živil vsebujejo zaščiteno ajurvedsko zeliščno mešanico z alfa-lipoično kislino in GTF kroma iz kvasa, najbolj bioaktivne oblike.

  • Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

  • Vsebuje alfa-lipoično kislino in krom ter ZAŠČITENO AJURVEDSKO ZELIŠČNO MEŠANICO, s polnovrednimi izvlečki naravnih zelišč. Cimet, kurkumin in kurkuma za celovito podporo.


  • Nič umetnega! Ne vsebuje sintetičnih barvil, arom, sladil ali aditivov!


  • Uporaba: Vzemite 2 tableti, dvakrat na dan, pred dvema največjima obrokoma.

Več o izdelku preberite External link opens in new tab or windowTUKAJ.
* Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

External link opens in new tab or windowOgled označbe


Botanical Balance


cena 53,95€

120 tablet

External link opens in new tab or windowZa naročilo knlikni tu >NaročiloSestava - krom, kurkumin, kurkuma, alfa-lipoicna kislina in cimet

 

Moja izkušnja:
Čisto sem navdušena! Če pojem preveč ogljikovih hidratov in točno vem, da me bo zaradi tega napadla volčja lakota, vzamem po obroku 2 tabletki Botanical balance. Deluje! Počutim se odlično, brez kakršne koli želje po sladkem.
Minka Gantar