Osho ZEN tarotStvarstvo nam želi govoriti, nas želi spodbuditi, nam želi pomagati. Karte so eden od načinov, da lažje komuniciramo in lažje slišimo Stvarstvo.


Pozitivno mišljenje je težko, ko smo sredi težav. Prav kare Osho Zen tarot vam bodo pomagale, da najdete odgovore na vaša vprašanja.


Ko je življenje videti prepolno dvoma in negotovosti, navadno iščemo vir navdiha.


Kaj se bo zgodilo v prihodnosti?

Kako bo z mojim zdravjem in z otroki?

Kaj se bo zgodilo, če sprejmem to odločitev namesto one?


Osho zen tarot se osredotoča na pridobivanje razumevanja o tem, kar je tukaj in zdaj.


Kot sistem je utemeljen na zenovski modrosti, ki pravi, da dogodki v zunanjem svetu preprosto odsevajo naše lastne misli in občutja, čeprav nam samim nemara ni jasno, kakšni te misli in občutja pravzaprav so.


Tako nam pomaga preusmeriti pozornost od zunanjih dogodkov, da lahko najdemo novo jasnost razumevanja tega, kar se dogaja v naši najbolj notranji srži.


Razmere in stanja duha, ki jih upodabljajo sodobne podobe na kartah, so vsi prikazani kot prehodni in preobražajoči se. Besedilo v spremljajoči knjižici pomaga razbrati in doumeti podobe v preprostem, neposrednem in ozemljenem jeziku zenovske duhovnosti.


Pred vami sta torej popotovanje odkrivanja in pot do najvišje transcendence, kar jih je. Stopajte lahkotno in igrivo, od vrhov do globeli in nazaj na vrhove, ob tem pa cenite vsak korak na poti. Učite se iz svojih napak, pa ne boste mogli zaiti.


 

   

osho-zen-tarot


Prostor za vaše naročilo:

spletna cena: 37,00 €
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št: