Tukaj najdete pomoč angelov in vseh svetlih bitij:


Prehod v novo dobo Čarobni samorogi V 21 dneh izboljšajte sporazumevanje z angeli Angeli v tvojih laseh Angelsko sporočilo upanja  Svetloba angelov    

 Prehod v novo dobo - 88 kart in knjižicaNa svetu sem zato, da svetim z ljubeznijo.

Zdravilna energija teče skozi vse moje odnose.

Ljubim se. Jaz sem ljubljeni otrok stvarstva.

Jaz sem ljubezen. Vidim ljubezen.Nova pot

 

Dovoljujem, da končni rezultat preseže vsa moja pričakovanja. Nahajam se na pravi poti.

 

Upam si narediti korak v neznano, upam si premagati svoj največji strah. Zaupam, da me stvarstvo podpira. Sem na preizkušnji. Ali zmorem izpustiti vse staro in se podati v neznano? Ali zmorem predati vse, na kar sem navezan?

Varen sem tukaj in zdaj. Zame je vedno poskrbljeno. Podpirajo me vse svetle sile.

 

 

Naravnan sem na vibracijo obilja


Obilje čutim povsod.

Meni pripada obilje vsega dobrega: obilje dobrih odnosov, obilje ljubezni, obilje na finančnem področju in obilje zdravja. Ozdravljen sem. Odprt sem za nove ustvarjalne zamisli, ki bodo človeštvu koristile na številnih področjih. V obilju sem poplačan za svoje delo. Vse, kar potrebujem, z lahkoto prihaja v moje življenje.

 

 

Jaz sem nosilec luči in sprememb. Skozi mene teče božanska svetloba.

Jaz sem svetloba. Sem luč, ki sveti ter nosi ljudem upanje in razumevanje. Povezujem. Ta svetloba poživlja tako mojega duha kot tudi duha drugih ljudi. Žarim.

 

Na svetu sem zato, da svetim z ljubeznijo.

V ljudeh iščem njihove moči, njihove dobre lastnosti. Vsak ima v sebi drobno lučko, žarek božjega. Dovoljujem si, da vidim svetlobo v ljudeh; jaz sem svetloba, ki privlači svetlobo; jaz sem svetloba, ki osvetljuje temo.

 

Moje delo blagoslavlja, pozdravi, navdihne, razvedri ter oplemeniti duha in srca ljudi. Za to prejemam čudovito božje nadomestilo.

Ko se ne znam odločiti, me zadržuje strah. Strah je kot virus. Takrat dovoljujem, da ljudje, okuženi s strahom, manipulirajo z menoj. Jasno mi je, kaj je dobro za mene. Jasnost mi pomaga do čiste resnice. Enostavno vem in se zavedam, kako delovati. V meni je moč.

 

Hvaležen sem za življenje in za vse, kar mi prinaša.

Opazujem vse, kar mi je dano. V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse dovršeno. Eno sem z vsem. Jaz sem človek, ki v srcu nosi hvaležnost, zato sem vedno v povezavi s svetlobo. Hvaležnost mi odpira vrata sreče.

 

Stvarstvo me podpira pri potovanju v srce.

Dovoljujem, da sem kanal, preko katerega se na zemljo steka ljubezen. Kjer je obup, naj bo vera. Kjer je tema, naj bo svetloba. Kjer je žalost, naj bo veselje. Naj bo vsako bitje na svetu blagoslovljeno ter prežeto z veseljem, toplino, nežnostjo, naj bo polno zdravja in lepote. Podpira me vse stvarstvo. Jaz sem ljubezen.

 

 

 External link opens in new tab or windowKlikni za naročiloKlikni za naročilo


 Ljubezenski angeli

knjiga

cena 23,90€

SVETLOBA ANGELOV


Diana Cooper
knjiga - mehka vezava
163 strani

Pričavana znamenite angelske zdravilke in terapevtke z angeli

Osredotočite se na mir in strah bo izginil.
Osredotočite se na ljubezen in sovraštvo bo izginilo.
Osredotočite se na radost in bridkost se bo razblinila.
Gojite cvetje in plevel se ne bo prijel.


V knjigi spoznamo različne vrste angelov.

V knjigi Svetloba angelov nam avtorica približa svetlobna bitja, ki nas nenehno obkrožajo, so v stalni pripravljenosti in se takoj odzovejo na naš klic, če jih le želimo spustiti v svoje življenje. Ko se nas anglei dotaknejo s svojo neizmerno energijo, so ta občutja izjemna in težko opisljiva. In takrat začutiš neskončno željo, da bi vso to ljubezen in veselje delil z vsemi. Vsebina knjige je obogatena še s številnimi doživetji posameznikov, ki so želeli svoja hvaležna pričevanja deliti z vami.


Angelska bitja so povsod okrog nas: vsak dih, vsak trenutek, vsak utrip srca, vsak tren očesa. Z nami in za nas, če jim dovolimo vstopiti v naše življenje in se jim prepustiti. Polni so ljubezni, razumevanja, navdihov in vse to so nam pripravljeni predajati sleherni trenutek. Vsa dejanja, vsak premik, vsaka uresničitev naših želja, pričakovanj, prošenj, se pretaka iz njihovega v naše srce, da nam ga napolnijo z ljubeznijo. Želijo prinašati svetlobo v nas, da bo naše življenje lepše, boljše, lažje in da bomo tudi sami znali drugim pošiljati ljubeče žarke svetlobe v njihova življenja.


Tu in sedaj nismo zgolj zato, da uresničimo svoje poslanstvo, ampak tudi zato, da doživimo lepe trenutke, da delimo ljubezen z drugimi, da jo sejemo in da bomo na koncu zemeljske poti lahko rekli:« Ja, res je bilo lepo.«

Nikoli ni bil namen bivanja na zemlji trpljenje in preizkušanje ali občutenje samih slabih izkušenj, ampak učenje. Posamezne naloge so neizogibne, ker smo si jih sami izbrali z enim samim namenom, da se učimo in občutimo ter da imamo sebe najrajši, kajti le tako lahko damo pravo iskreno ljubezen tudi drugim. Nekateri ljudje, med njimi tudi Diana Cooper, so bili poslani med nas, da nam pomagajo, da nas učijo prepoznavati in sprejemati vso to ljubezen, ki nam je na voljo, pa (še) kar ne znamo ali ne želimo odpreti src in jo sprejeti z vsem svojim bitjem.
Sporočilo angelov: STRAST

Dovolite svoji otopeli duši, da zapoje v veselju.

Ljubezenski angeli pravijo, da je strast do življenja potrebna osnova za občutek strasti v vašem ljubezenskem življenju. Pomeni polno uživanje sedanjega trenutka.


Angelsko sporočilo:

Napočil je čas, da tudi sebe rada imaš in se ne vdaš.
Ker pogumna si in bogastvo v tvoji duši bdi, te bodo angeli spremlajli vse dni.

zapisala: Katarina Sotošek


Izrazite svojo osebnost


Dovolite, da zasije vaš resnični jaz, saj ste čudoviti!


V 21 dneh izboljšajte sporazumevanje z angeli
Angeli v mojih laseh

knjiga - mehka vezava
375 strani

cena: 24,00€

ANGELI V MOJIH LASEH

Lorna Byrne


Marsikoga vznemirjajo ugibanja o življenju po smrti, nepojasnjena vsakodnevna naključja in nepredvidljivost božjih načrtov.


Knjiga razkriva čudoviti svet angelov in ponuja odgovore na bistvena življenjska vprašanja. Odpelje nas na duhovno potovanje in nas spomni, da nikoli nismo sami. Vsak od nas ima namreč angela varuha, na pomoč pa nam lahko vedno priskoči še kopico drugih angelov - vendar le, če jih za to prosimo.


V knjigi boste našli:

  • Kaj se zgodi z dušico otroka, ki se ni rodil? Kako preboleti splav?
  • Kako se rešiti zlih duhov?
  • Kako zaprositi za pomoč angele?


Če težko verjamete, podvomite v svojo skeptičnost.   Če ste cinični, podvomite v svoj cinizem. Kaj lahko izgubite, če se odprete možnosti, da obstajajo angeli;  če se odprete svoji duhovnosti in spoznate svojo dušo?Molitev Tvojih zdravilnih angelov,
ki jo do Boga prinaša Mihael, Tvoj nadangel.
Tvoji zdravilni angeli,
pošljite Tvojo nebeško vojsko nad mene in nad vse,
ki v srcu so mojem.
Naj začutim žarek tvojih zdravilnih angelov na sebi in
svetlobo Tvojih zdravilnih rok.
Tvoje zdravljenje naj se prične,
kakor koli Bog ga odobri.

Amen

(iz knjige Angeli v mojih laseh)

Če se imate radi in ste osredotočeni na sebe, če v sebi  ustvarite občutek varnosti, če si zaupate, lahko ustvarite urejen um, pritegnete več ljubečih odnosov, prikličete lepo službo in celo dopustite, da se vam normalizira telesna teža.

Z vsako sodbo ali kritiko oddate nekaj, kar se bo vrnilo nazaj k vam.


Ko v popolnosti sprejmete sebe, se lahko začne zdravljenje.

 

To pomeni, da si ogledate vsa vaša trenutna ravnanja, ki vas navdajajo s slabim občutkom. Oglejte si svojo prehrano, razmerja, poslovne odločitve, iskrenost s samim seboj in z drugimi; življenjski slog in druge dejavnike.

Ali katerokoli od vaših dejavnosti v vas zbuja odpor?

 

Včasih nezdravo ravnamo, ker zaradi krivde v ozadju kaznujemo sebe. To je vrtenje v krogu, kajti to ravnanje še bolj okrepi občutek krivde.  Za tiste, ki jih je strah narediti korak proti uresničitvi svojih ciljev in prioritet, so nezdrava ravnanja  lahko tudi orodja za odlašanje ali "taktika zavlačevanja". Strahovi pred neuspehom in pred uspehom so pravi roparji zaupanja vase in lahko vodijo do neodločnosti, ki nas povsem ohromi.


Korake k uresničitvi vaših sanj  je čutiti kot popoln skok v neznano. Z ukrepanjem se zavežete nečemu, kar je strašno pomembno za vas. Gre za sanje, ki ste jih imeli zelo dolgo shranjene v žepu svojih hlač zato je zastrašujoče  si jih ogledati in na njih delati Če v svoje sanje vložite samo 30 minut svojega časa dnevno, boste hitro ustreljeni v manifestiranje vaših sanj.

 

Če o tem sanjate, lahko to storite!
Sporočilo angelov:

Prosite za tisto, kar želite

Naj Vesolje in ljudje vedo, kaj potrebujete.

čarobni samorogi

ČAROBNI SAMOROGI
44 kart in knjižica

cena 16,90 €ČAROBNI SAMOROGI

Dr. Doreen  Venture

Vi ste duhovni učitelji in zdravitelji!

Angeli pravijo:

" Strah je naravni plenilec jasnovidnega področja. Vašo psiho oropa ustvarjalnega nadzora in od vas želi, da mu dovolite prevlado nad vašim razpoloženjem, urnikom in odločitvami. Zaradi njega postanete vi, ki ste vsemogočni, šibki. Zaradi njega se slabše odločate. Nikakršnemu terorju ne dovolite, da bi posegel v vaš svet sreče, saj to je veliko Božje kraljestvo velikih blagoslovov. Silnejši ste od vsake tesnobne sile. Vaša Božanska volja lahko preseže vsakršno temo, ki jo je doslej videl svet. Vaša luč Stvarnika bo vselej zaslepila vsakega sovražnika, če se boste le usmerili v ta sij svojega uma."Sporočilo angelov:

Ukrepajte!
V tej situaciji ste v stiku z resnico, zaupati morate svojim občutkom v  trebuhu in se ljubeče posatviti zase.

V 21 dneh izboljšajte sporazumevanje z angeli
V 21 dneh izboljšajte sporazumevanje z angeli

156 strani

mehka vezava

cena: 17,00€


V 21 IZBOLJŠAJTE SPORAZUMEVANJE Z ANGELI

Dr.  Doreen Virture

Angeli so stvarnikovi poslanci, prinašalci notranjega miru.


Prikličite svoje angele varuhe, da vam pomagajo najti duhovno ravnovesje.

Dobro sporazumevanje z angeli vas lahko okrepi duhovno, čustveno in telesno.


Angelski glasovi so vedno ljubeznivi in vzpodbudni, celo tedaj, ko nas opozarjajo na preteče nevarnosti in stranpoti.

Sporočila ega so vedno destruktivna, nasilna in inpulzivna. Na primer: ego vas bo morda skušal prepričati, da vam bo spodletelo. Poleg tega ego vseskozi spreminja stališče; v ponedeljek vam bo rekel, da naredite nekaj, v torek se bo premislil, v sredo pa vam bo spet podal drugačen nasvet. Če poslušate glas ega, postane vaše življenje kaotično in prepredeno s strahom.

Angelski glasovi pa, prav nasprotno, potrpežljivo ponavljajo ene in  iste napotke iz dneva v dan, dokler jim naposled le ne prisluhnemo. Morda vam angelski glasovi že leta govorijo, da ste veliki zdravilec ali pisatelj. Ali pa vas kar naprej prosijo, da začnite bolje skrbeti za svoje telo. Ker so napotki ljubeči, osredotočeni in dosledni ter niti vam niti vaši družini ne prinašajo bolečin, veste, da za njimi stojijo angeli.
Vsakdo ima svoje angele varuhe. Spoznajte, kako lažje sprejemati njihova sporočila in se prepustiti stvarnikovemu vodstvu.


Doreen Virtue spada v četrto generacijo družine, v kateri se rojevajo jasnovidci. Z angeli se je pogovarjala že v otroštvu, a se ni hotela ukloniti njihovemu nagovarjanju, naj se v celoti posveti duhovnosti, dokler ji ni nekoč angelsko svarilo pomagalo rešiti se dveh oboroženih napadalcev, ki sta ji hotela ukrasti avtomobil. Je tudi doktorica psihologije, ki se strokovno ukvarja predvsem z ženskimi duševnimi težavami.
     165 strani
mehka vetava

cena: 21,70 €


ANGELSKO SPOROČILO UPANJA

Lorna Byrne

Angelsko sporočilo upanja je bilo zaupano Lorni, da bi ga delila s prav vsakim od nas ter nam tako pomagala krepiti luč upanja v nas. Razkriva izjemno moč podpore angelskega sveta, ki nam je na voljo ves čas, naj gre za vsakodnevne izzive ali težavnejša obdobja, ko se spoprijemamo z osamljenostjo, depresijo, stresom, finančno stisko, srčno bolečino, smrtjo ljubljene osebe...


Angel upanja je žarek svetlobe v življenjih vseh nas. Pomaga nam, da v nas vse življenje sveti luč upanja. Upanje predstavlja izjemno pomemben del življenja vsakega človeka. Zaradi upanja nemogoče postane mogoče.


Izjemen odziv bralcev na Lornino sporočilo - ne glede na versko prepričanje - kaže, da jim vliva upanje, jim pomaga razumeti, da imajo ob sebi vedno angela, ne glede na to, kako osamljeni se počutijo.


Iz vsebine:


Molitev, ko so težki časi:


Bog, naj me prežame milost upanja.

Dovoli mi, da bom vedno videla luč upanja, ki bo svetila pred menoj.

Razsvetli temo in me napolni z vero in upanjem.

Dovoli mi, maj prejem tolažbo tvoje ljubezni.

daj mi pogum in moč, da bom vedela,

da bom prebrodila te težke čase.

napolni me z radostjo in naj se zavedam,

da sem tvoj otrok in da boš poskrbel

zame in za moje ljubljene.

Usliši mojo molitev.

Amen.


Molitev za radost v mojem življenju


Bog, prosim, preženi ta oblak temačnosti.

Naj me obsije tvoja luč.

Naj mi pomagajo tvoji angeli.

Daj mi pogum in moč,

da bom v svojem življenju spet občutila radost.

Amen.