Kako uporabljate karte Prehod v novo dobo?


Vsaka karta nosi pozitivno trditev – afirmacijo. Lahko je to vaša dnevna afirmacija, ki si jo ponavljate, nanjo tapkate, si jo prepevate ali pa jo ponavljate medtem, ko izvajate Zdravilni kodeks.

Lahko potegnete več kart. Enostavno vprašajte:»Stvarstvo, kakšno je današnje sporočilo zame?«  Povlecite poljubno število kart. Ko boste začutili, da ste dobili pravi odgovor, si pozitivno trditev ponovite vsaj trikrat, da se pogrezne v vašo zavest; če jo boste ponavljali čez cel dan, pa se bo pogreznila v vašo podzavest.


Karte Prehod v novo dobo vam bodo pomagale vzdrževati namero, da želite živeti bolje.


Te karte niso preroške, pač pa so namenjene za vsakodnevno uporabo, da boste lažje vzdrževali vibracijo ljubezni. Strah je vsepovsod okrog nas in ko se okužimo s to energijo, lahko tema vstopa v našo zavest. Karte Prehod v novo dobo vam bodo pomagale prav pri tem, da vedno in povsod občutite ljubezen, odpuščanje, sočutje; pomagale vam bodo vzpostavljati trdno vez s Stvarnikom in z vsemi svetlimi silami.


Kamor gre misel, tja gre energija.


Postanite glasniki miru, ljubezni in harmonije za sebe, za svojo družino, za svoje sodelavce, prijatelje, skupnost, državo, za vse človeštvo ter za cel svet.  Vsak izmed nas dela najbolje kar zmore. Blagoslavljajte ljudi. Pozdravljajte in prepoznavajte v ljudeh božanskost.  Ne sodite. Delajte pa na sebi. V sebi imate moč, da spremenite svoje življenje!


Kako so nastale karte Prehod v novo dobo?


Bila sem na obisku pri prijateljici na Dunaju. Ker je bila prijavljena na meditacijo, sem se ji pridružila. Dejansko sem med meditacijo dobila točna navodila kaj mi je storiti. Napišem naj karte, za slikovni material naj se obrnem na Katarino Vidmar… Ko sem se čez nekaj dni vračala nazaj, se mi je med vožnjo dobesedno »naložilo« besedilo kart. Vozila sem v koloni, imela sem prižgan diktafon in samo snemala sem. Neverjetno! Čez nekaj dni sem poklicala Katarino in vse je steklo v pravo smer. Ko je človek v stiku z božanskim, je vse enostavno – dovolj je, da prosimo za vodstvo in da ne sprašujemo preveč.


Nekaj sem se vsekakor naučila – stvarstvo nam želi pomagati – naša naloga pa je, da smo mirni in se prepustimo vodstvu in…da ne »trmarimo« kot majhni otroci – Stvarstvo že ve…Karte in knjižica Prehod v Novo Dobo

Minka Gantar in Katarina Vidmar

Karte in knjižica Prehod v Novo Dobo

Minka Gantar in Katarina Vidmar
Knjižica in 88 kart

Prehod v novo dobo - 88 kart in knjižicaNa svetu sem zato, da svetim z ljubeznijo.

Zdravilna energija teče skozi vse moje odnose.

Ljubim se. Jaz sem ljubljeni otrok stvarstva.

Jaz sem ljubezen. Vidim ljubezen.Nova pot

 

Dovoljujem, da končni rezultat preseže vsa moja pričakovanja. Nahajam se na pravi poti.

 

Upam si narediti korak v neznano, upam si premagati svoj največji strah. Zaupam, da me stvarstvo podpira. Sem na preizkušnji. Ali zmorem izpustiti vse staro in se podati v neznano? Ali zmorem predati vse, na kar sem navezan?

Varen sem tukaj in zdaj. Zame je vedno poskrbljeno. Podpirajo me vse svetle sile.

 

 

Naravnan sem na vibracijo obilja


Obilje čutim povsod.

Meni pripada obilje vsega dobrega: obilje dobrih odnosov, obilje ljubezni, obilje na finančnem področju in obilje zdravja. Ozdravljen sem. Odprt sem za nove ustvarjalne zamisli, ki bodo človeštvu koristile na številnih področjih. V obilju sem poplačan za svoje delo. Vse, kar potrebujem, z lahkoto prihaja v moje življenje.

 

 


Zavedam se, da mi življenje ponuja lekcije. Lahkotno grem s tokom življenja.


Imam izbiro. Lahko se zapletam v drame življenja, lahko pa si preprosto rečem »tako pač je« in se nasmehnem. Ne dovolim, da mi energijo kradejo ljudje, ki so polni strahu in zamer – to je njihova drama. Tudi, ko me želijo potegniti v svojo zgodbo, sem miren. Blagoslavljam jih z ljubeznijo in sebi dovoljujem, da grem lahkotno naprej. Moj svet je miren.Bogastvo priteka k meni v slapovih obilja.

Stvarnik pomnoži vse v skladu s svojim bogastvom in svojo slavo. Napolnjen sem z bogastvi neskončnega. Za vse moje potrebe je poskrbljeno sedaj in do konca mojih dni. Denar je božanska snov, ker je vse iz enega duha. Snov in duh sta eno. Denar priteka k meni z veseljem in v neskončnem toku. Bogato sem plačan za svoje delo.

 


Brezpogojno sprejemam in se iskreno povezujem z ljudmi.

Dovoljujem, da v moje življenje prihajajo ljudje, ki me sprejemajo in podpirajo. Brez slabe vesti lahko prosim za pomoč. Ponos mi samo škodi. V ljudeh iščem svetlobo. Vsi smo del velike slike, del mogočnega procesa.

 

Jaz sem nosilec luči in sprememb. Skozi mene teče božanska svetloba.

Jaz sem svetloba. Sem luč, ki sveti ter nosi ljudem upanje in razumevanje. Povezujem. Ta svetloba poživlja tako mojega duha kot tudi duha drugih ljudi. Žarim.

 


Na svetu sem zato, da svetim z ljubeznijo.

V ljudeh iščem njihove moči, njihove dobre lastnosti. Vsak ima v sebi drobno lučko, žarek božjega. Dovoljujem si, da vidim svetlobo v ljudeh; jaz sem svetloba, ki privlači svetlobo; jaz sem svetloba, ki osvetljuje temo.

 

 Nove ideje prihajajo kot sporočila, prebliski in slike. Pred menoj je novo obdobje.

Sedaj se prepuščam toku življenja. Zaupam, da se bo vse uredilo. Jaz, ________ (ime in priimek), sem več, kot se zdi. Zavedam se, da sem stvarnik svojega sveta – v meni se pretaka mogočna sila.

 

Jasno zaznavam sporočila.

Stvarstvo me vodi tja, kjer je najbolje tako za mene kot za vse druge. Vodniki mi šepetajo in sporočajo, da je vse v redu. Prepuščam se vodstvu. Čeprav mi še ni jasno, zakaj in kako, zaupam. Bolj kot sem v miru sam s seboj in s svetom, bolj jasno zaznavam sporočila. Hrup in nered v moji glavi blokirata jasnost sporočil. Miren sem.

 

Zaupam vase in v življenje. Podpirajo me vsa svetlobna bitja.

Ta trenutek se nahajam na točno pravi poti. Popolnoma nič me ne more raniti, poškodovati ali prizadeti. Moja duša je večna. Ovire so le izkušnje, ki jih potrebujem na svoji poti. Ustvarjen sem po božanski podobi in sem popoln. Sem v sožitju in povezan s celotnim stvarstvom. Bolj ko zaupam v svoje božanske sposobnosti, večja je moja moč.

 

Moje delo blagoslavlja, pozdravi, navdihne, razvedri ter oplemeniti duha in srca ljudi. Za to prejemam čudovito božje nadomestilo.

Ko se ne znam odločiti, me zadržuje strah. Strah je kot virus. Takrat dovoljujem, da ljudje, okuženi s strahom, manipulirajo z menoj. Jasno mi je, kaj je dobro za mene. Jasnost mi pomaga do čiste resnice. Enostavno vem in se zavedam, kako delovati. V meni je moč.

 

Hvaležen sem za življenje in za vse, kar mi prinaša.

Opazujem vse, kar mi je dano. V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse dovršeno. Eno sem z vsem. Jaz sem človek, ki v srcu nosi hvaležnost, zato sem vedno v povezavi s svetlobo. Hvaležnost mi odpira vrata sreče.

 

Stvarstvo me podpira pri potovanju v srce.

Dovoljujem, da sem kanal, preko katerega se na zemljo steka ljubezen. Kjer je obup, naj bo vera. Kjer je tema, naj bo svetloba. Kjer je žalost, naj bo veselje. Naj bo vsako bitje na svetu blagoslovljeno ter prežeto z veseljem, toplino, nežnostjo, naj bo polno zdravja in lepote. Podpira me vse stvarstvo. Jaz sem ljubezen.

to your website need to know about you and your business?

PREHOD V NOVO DOBO

Naj ljubezen napolni vaše srce

 

88 kart in knjižica


Te karte niso preroške, pač pa so namenjene za vsakodnevno uporabo, da boste lažje vzdrževali vibracijo ljubezni. Strah je vsepovsod okrog nas in ko se okužimo s to energijo, lahko tema vstopa v našo zavest. Karte Prehod v novo dobo vam bodo pomagale prav pri tem, da vedno in povsod občutite ljubezen, odpuščanje, sočutje; pomagale vam bodo vzpostavljati trdno vez s Stvarnikom in z vsemi svetlimi silami.


Draga Minka, karte Prehod v novo dobo so, kakor je tvoj svet, tvoje življenje in tvoja dobrota, ki jo tako srčno razdajaš.


Je tako -  našel sem svoj novi mali svet, ki mi sproti z ljubeznijo govori, kaj naj naredim ali česa ne smem dopuščati.

Lep in prijazen je z menoj ta moj novi svet. Ja res je, te karte so zame nekaj posebnega predvsem zato, ker se jim v celoti zaupam in predajam. Upam, da se zavedata z tvojo prijateljico slikarko Katarino Vidmar, da sta ustvarili veliko promocijo čiste ljubezni, ki ji denar ne more biti merilo. In, zahvaljujem se stvarstvu, predvsem pa vama, da to vajino ljubezen lahko delita z menoj. HVALA.


Z mislijo, ki je najhitrejša pošta sveta, vama pošiljam ljubeč mega objem, JankoKarte in knjižica Prehod v Novo Dobo


Minka Gantar in Katarina Vidmar