Obstajajo 3 zakonitosti zdravega preoblikovanja telesa:


  1. jejte,
  2. pijte,
  3. spite.

Ljubezen do sebe

Jejte: Kdor nikakor ne more shujšati ali pa kdor se ne more zrediti, naj iz prehrane izključi gluten. Gluten je v vsej hrani, ki vsebuje pšenico (kruh, testenine, v pol-pripravljenih živilih). Če vidite, da imate kup zdravstvenih težav in je teža mogoče najmanjša, začnite jesti zelenjavo, beljakovine, oreščke, ajdo, lečo in seveda vse kislo sadje. Navdušeni boste! Tu soExternal link opens in new tab or window jedilniki.

Pijte: Kdor premalo pije, pripelje svoje telo do tega, da njegove celice začnejo shranjevati vodo. Začnite dan z zeleno - videli boste, da tako preprosta stvar dela čudeže! Vaše telo se bo začelo razstrupljati, posledično boste nehali otekati, izginila vam bo megla v glavi, povečala se bo stopnja vaše energije in aktiviralo se bo preoblikovanje telesa. Nesvet: če nimate zelene, lahko zmiksate vsa zelišča, ki so grenka (kopriva, trpotec, peteršilj, regrat...) Preberite - hujšanje in voda.

Spite: Hormoni, ki nas pomlajujejo in preoblikujejo, se tvorijo samo med spanjem. Rastni hormon se začne tvoriti po 2 urah trdnega spanja, vendar samo, če jemo za večerjo zelenjavo in beljakovine.  Če poleg vzamemo še omego 3 maščobno kislino in vitamin C, pa se tvori ključni hormon, ki nam stopi odvečno maščobno okrog trebuha (preberite več o hormonu DHEA)


Kakšen odnos imamo do svojega telesa, je odvisno od tega, koliko se imamo redi. Če se nimamo čisto nič radi, v svoje telo trpamo hrano, ki nam škoduje; če se nimamo čisto nič radi, zastrupljamo svoje telo s pijačami, ki ga ne podpirajo in če se nimamo čisto nič radi, si ne vzamemo niti toliko časa, da bi se spočili ... in telo nam potem vrača nazaj točno toliko, kot mu mi damo ...

 

Začnite spoštovati svoje telo, da vam bo lahko služilo z odličnim zdravjem!

 


Še pozitivna afirmacija za boljše zdravje:

 

"Drage moje celice poslušajte me! Žal mi je, da sem v preteklosti večkrat pozabila na vas, oprostite mi, da sem se mačehovsko obnašala do vas. Hvala vam, ker mi služite s popolnim zdravjem. Rada vas imam. Izločite vse, kar mi škoduje. Naj se poveča pretok mladostne energije. Obljubljam vam, da bom vsak dan naredil-a nekaj, da mi boste lažje služile."