ZAKAJ MOŠKI LJUBIJO MRHE

Sherry Argov


cena: 18,90 €

mehka vezava

255 strani

Ta knjiga nam ponuja edinstveno razlago bolj ali manj očitnega dejstva, da moške privlačijo močne ženske, ki se znajo postaviti zase in za svoje interese.
Avtorica nam brez dlake na jeziku razkriva, zakaj je odločna in samostojna ženska mnogo bolj privlačna kot ženska predpražnik, ki se ves čas razdaja in žrtvuje.Dobile boste prepričljive odgovore na vprašanja:


  • zakaj so moški ljubeči in pozorni na začetku razmerja, pozneje pa se spremenijo?
  • zakaj postane trud pridnih punc sčasoma samoumeven in ga moški nehajo ceniti?
  • zakaj moški spoštujejo le ženske, ki se znajo postaviti zase?

  •  str.220 : Mrha (samostalnik) : »Ženska, ki se ne bo obsedeno ukvarjala s tem, kaj si o njej mislijo drugi - naj bo to moški ali kdorkoli drug v njenem življenju. Tisto so osebna mnenja brez prave teže.


Človeka spoznava na novo kar nekaj časa, vzame si čas, da izgradi odnos, pa naj bo to prijateljski, poslovni ali partnerski…rabi kilometrino.


Ni lahka roba, pa čeprav jo kdo na prvi pogled zlahka oceni kot tako, ker v svoj zunanji izgled vloži maximalen trud, enostavno zato, ker se ima rada!!!  A obenem zelo veliko truda vloži v sebe in delo na sebi. Če misliš, da jo z lahkoto prebereš, se že v začetku počutiš nepismenega.  


Je prijazna, ženstvena, močna, samozavestna, svobodna, samostojna, finančno neodvisna ženska. Verjame v svojo zmago in svojo moč. Ne trudi se živeti po pričakovanjih drugih.....


Ima subtilno moč in se svojemu življenju ne bo nikoli odrekla. Ničesar ne ovija v celofan in ne izbira besed. Jasno pove kaj hoče in česa ne trpi....


Je odrasla ženska, z močno pozitivno samopodobo, karizmo in njena življenjska filozofija je realna....


Svojo moč črpa iz samostojnega razmišljanja. Če je potrebno se umakne in namesto nje govori molk....

Nikoli ne bo storila česar noče in bo to tudi takoj povedala....vznemirljiva ženska, ki jo moški spoštujejo, sanjska ženska marsikaterega moškega....


Izžareva magnetizem, ki ga zna dobro vnovčiti. Nikoli se ne boji za preživetje in ni je strah ostati same....v tem se razlikuje od pridne punce in ženske  predpražnika.....


Vedno ve kaj hoče in to tudi doseže....Živi svoje življenje in se nikoli ne podredi....!!!


Živi po merilih, ki si jih je postavila sama. Ve kam usmerja svojo pozitivno energijo in moč. Je prisebna in ve kdaj se mora umakniti. Moškim je vedno miselni izziv.

 


 

 

Postani sanjska ženska!


Prostor za vaše naročilo:
Cena: 18.90,00 €
Ime:
Priimek:
E-pošta:
GSM:
Ulica:
Kraj:
Poštna št: