Knjiga Ko imajo čakre žur stane  33,90 €

Dragi Stvarnik, Kreator, pripravljena sem na avanturo Življenja!

Pokaži mi, kar je zame prav, da vem:

daj mi intuicijo, ki me bo vodila na kraje, kjer je prav, da sem.

Poveži me s kraji in ljudmi, ki bodo večali mojo radost.

Stvarnik, naj se v ljudeh, ki so kakorkoli povezani z menoj, zgodi popolnost.

Dragi Stvarnik, pripravljena sem ljubiti z vsem srcem, želim se predati strasti življena!

Vodi me, tu sem, pripravljena na avanturo Življenja!


Žalost je veriga, preko katere smo priklenjeni na temne sile. Žalost pomešana z razočaranjem je osnova za vse bolezni – ko je žalostno naše srce, ko v srcu občutimo samo še razočaranje, to občuti tudi timus – drobna žleza, ki je odgovorna za imunski sistem. Oslabljen imunski sistem je kot vojska, ki je omagala v boju – in to je podlaga za vse bolezni. Imunski sistem odloča o tem, ali bomo zboleli ali ne; imunski sistem je odgovoren tudi za to, kako hitro se bomo »sestavili«, če že zbolimo.


Pri človeku, ki je kronično žalosten, se timus z leti dobesedno posuši. Bolj kot občuti žalost, bolj kot pestuje svojo bolečino in kuha zamero (tudi do sebe), bolj je timus lačen in podhranjen. Tak človek je postane star in bolan.

Žalost, pomešana z obupom, vodi v samomor – in to je zmaga teme nad svetlobo … kot bi temne in svetle sile igrale šah … 


Kaj boste dobili v knjigi Ko Imajo Čakre Žur:

 • Telo kot zemljevid
 • Zavedanje, kdo v resnici smo
 • Kako veste, da ste prav vi stara duša?
 • Šibko zdravje je posledica neravnovesja na energijskem nivoju telesa
 • Obraz je zemljevid naših čustev
 • Kaj nam jezik pove o zdravju
 • Čakre in njihovo delovanje:
  1. energijsko središče – korenska čakra se nahaja na koncu trtice
  2. energijsko središče – Spolna čakra se nahaja na sramni kosti
  3. energijsko središče – Popkovna čakra se nahaja na popku, zadnja popkovna čakra pa je locirana na hrbtu –  nasproti popka.
  4. energijsko središče - Solarni pleksus se nahaja v predelu 'žličke'
  5. energijsko središče –  Srčna čakra se nahaja točno na sredini naših prsi
  6. energijsko središče – Grlena čakra je ena od glavnih čaker, ki vpliva na celo telo
  7. energijsko središče - čakra tretjega očesa se nahaja med obrvmi in vpliva na stanje celega telesa
  8. energijsko središče - kronska čakra se nahaja na vrhu glave - to je vstopna točka, kjer duhovna energije vstopa v naše telo
  9. energijsko središče - zlati plamen se nahaja 20 centimetrov nad glavo in je videti kot beli plamen božje svetlobe  Uvod


  Knjigo Ko imajo duše žur sem zaključila z besedami: »Jaz Sem, ki Sem – Veličastna Jaz. Jaz sem, ki sem boginja Amural.

  Kako sem prišla do boginje Amural?

  Pred nekaj leti sem bila pri prijateljici na Dunaju in skupaj sva prisostvovali meditaciji preko interneta. Takrat sem dobila jasen napotek, naj napišem karte zdravljenja z naslovom Prehod v novo dobo, naj k sodelovanju povabim Katarino Vidmar ter naj začnem pisati o vplivu naših čustev in misli na naše fizično zdravje. Vsebino kart Prehod v novo dobo sem v uri in pol po-snela med vožnjo proti domu – kot čisti navdih.

  Med to meditacijo sem si zapisala ime Amural. Takrat še nisem razumela, kaj zame to ime pomeni. Zdaj vem – Amural je ime moje duše, in to vse od stvarjenja.

  Čas je, da se tudi vi spomnite, da ste večni in neskončni! Mogoče bo tudi vam vaša duša pri-šepnila vaše ime – če je to prav za vas, boste izvedeli …

  Vsak ima v življenju določene prelomnice, ki ga spodbudijo, naj začne razmišljati drugače. Da bi se spomnili, da smo veliko več, kot mislimo, da smo, nas naša duša največkrat opomni preko pretresljivih dogodkov – včasih je to smrt ljubljene osebe, bolezen, koma, nesreča, ločitev … Zame je bila prelomna točka, ko sem zbrala toliko moči, da sem zmogla reči 'Do-volj!', in izstopila iz nezdravega partnerskega odnosa. Zdaj vem, da bi se, če bi ostala, dobe-sedno zadušila.


  Ste gledali film Jej, moli, ljubi ali prebrali istoimensko knjigo?


  Ženska, po imenu Liz, se je neprestano vsem in vsemu prilagajala. Tako je nekje na poti življenja izgubila samo sebe in se zato odločila, da si po boleči ločitvi vzame čas samo zase in poišče smisel življenja.


  Najprej je odpotovala v Italijo, kjer si je dala duška s hrano. Celo življenje si jo je namreč odrekala, ker je bila neprestano obremenjena s hujšanjem. Kako lahko nekdo, ki sebe nima niti toliko rad, da bi telo vsakih nekaj ur nahranil, pričakuje, da mu bo slednje vračalo popolno zdravje? Odnos do sebe se odraža tudi v odnosu do drugih – kdor sebe nima niti toliko rad, da bi poskrbel za lastne osnovne potrebe, kako lahko pričakuje od drugih, da ga bodo podpirali pri povsem osnovnih stvareh?


  Nato je odpotovala v Indijo, kjer se je srečala z meditacijo in umirjanjem notranjega hrupa – soočila se je z bolečino, ki jo je pestovala v sebi, zamero in s tem, kako odpustiti … Kdor ne more odpustiti sebi in kdor ne more odpustiti drugim, ne more naprej.


  In nato je odpotovala na Bali. Rajski otok jo je objel in tam je začela živeti zase … in ob pravem času srečala sorodno dušo … Zadnji strah, ki ga je imela, je bil povezan s strahom pred ljubeznijo – posledično pa s potrebo po nadzoru – spet bi lahko zbežala pred seboj … Toda naučila se je reči 'NE' vsemu, kar je ni podpiralo; dovolila si je slediti sreči in reči 'DA' vsemu, kar jo je podpiralo.


  Nauk te zgodbe je, da ko najdemo sebe, tudi Življenje najde nas.


  Knjiga, ki je pred vami, je vodič. Telo je zemljevid globljega stanja naših čustev in prepričanj. Ni treba odpotovati na drugi konec sveta, da bi našli sebe – dovolj je, da se zazremo vase.


  Ko se prebijemo skozi plasti iluzij, spoznamo, da se nam preko energijskega telesa prenaša odtis preteklih življenj in preteklih odločitev na fizično telo in posledično vpliva na naše fizično in psihično zdravje. Ključno pri tem, da lahko gremo naprej, je, da se poglobimo v svoje rane, saj prav tam leži ključ naše osvoboditve.


  Uživajte na potovanju po svoji notranjosti.


  S to knjigo boste prečistiti vse, kar je bolečega v vašem energetskem zapisu. Pričujoča knjiga vam bo pomagala, da vaša avra in energijsko polje zažarita v vsej svoji lepoti. V vas bo zasvetila čista božja esenca … v vas bo zasijal ves potencial, ki ga nosite v sebi: skozi vas bo govoril glas vaše duše. Ko boste počistili vso navlako, ki je zasidrana v vaše energetsko polje, se bodo skozi vas izražali božja lepota, božji navdih in talent ... skozi vas bo govoril Bog, govorila bo Boginja – ker Bog/Boginja ste VI!


  Z ljubeznijo,

  Minka
  Naša duša je Veličastna. Naša duša je Večna. Naša duša je Božanska … in ta božanska moč je shranjena v vsaki celici našega telesa. Torej, če je božanska moč v meni, imam tudi moč, da izničim vse stvaritve človeških temnih umov. Kreacija človeških neljubečih misli (škodoželjnost, zavist, sovraštvo …) je velika in jo lahko občutimo kot gosto energijo – lahko jo imenujemo entitete ali hudič. Ni pomembno, kako jo imenujemo, pomembno pa je, da vsak izmed nas v sebi prepozna vse temne plati in jih počisti. Vemo, ali je v prostoru tema, ta ne izpuhti, če odpremo vrata. Da tema izgine, je treba prižgati LUČ! Naše celice so kot satje – s tem, ko počistimo vso nesnago temnih misli, programov in čustev, vsaka celica zažari zase – kot bi v vsaki mali »shrambici energije« prižigali luč.  Preporod


  Za vas drage moje prednice,
  za vas hodim po teh tihih poteh.
  Za vas drage moje prednice,
  ki ste tiho ječale v dolgih nočeh.

  Za vas, drage moje prednice,
  ki ste svojo bolečino skrile pred obrazi vseh
  in si zjutraj nadele trpek nasmeh –
  za vas hodim po teh tihih poteh.

  Za vas, drage moje prednice,
  ki ste stisnjenih ustnic hodile svoj marš,
  ker je nekoč veljalo, da veljaš toliko, kolikor imaš –
  za vas hodim po teh tihih poteh.

  Za vas, drage moje prednice,
  za vas, ki ste obupano molile za pomoč.
  Za vas, drage moje prednice,
  za vas sprejemam svojo sveto spolno moč.
  Moje celice nosijo odtis vaših oblin,
  nosijo pa tudi zapis vaših bolečin.
  Za vas in zaradi sebe –
  če ne bi bilo vas, ne bi bilo mene.

  Za vas in zase se osvobajam vse teže,
  ki že toliko rodov duše reže.
  Za vas in zase se osvobajam vsega trpljenja,
  ki sem ga podedovala po družinskem deblu življenja.

  Za vas, drage moje prednice,
  za vas in zase hodim po tihih poteh.
  Po tihih poteh hodim tudi za moje otroke
  in za otroke mojih otrok in njihove otroke.

  Za vas, drage moje prednice,
  za vas in za ves rod,

  delam notranji preporod!    Zaključek


   Smo na koncu potovanja po čakrah.


  Prečistili smo energijske centre in jih napolnili z novo energijo;

  svoje zavedanje smo nadgradili na višje vibracije.


  Sedaj, ko naša zavest vibrira na višjih vibracijah, lahko občutimo pretočnost bivanja;

  sedaj, ko naša zavest vibrira na višjih vibracijah, lahko občutimo, kako tok življenja teče skozi nas. V vas je ponovno prebujena otroška igrivost.

  Sedaj, ko naša zavest vibrira na višjih vibracijah,

  lahko razpremo krila in dovolimo,

  da nas božanski duh ponese tja,

  kjer se lahko kot božanska bitja v popolnosti izražamo.


  Prejeli smo blagoslov vseh svetih bitij.

  V vsakem od nas živi Bog/Boginja.

   V sebi imamo vso moč Ustvarjanja!


  Vsi mi smo Veličastni in Graciozni.

  Vsi mi smo Sveti in Neskončni.

  Vsi mi smo Svobodni in Večni.


  Čas je za Delovanje!


  Z ljubeznijo,


  Minka