Vstopna stran

 Cena Video Programa Zadovoljna Od Znotraj, Privlačna Na Zunaj je 93,00€ Mnenja


"Razveselim se vsakega vašega maila, ki me na vzpodbuden način usmerja k zdravi prehrani.


Na oreščke sem se že navadila, od avgusta sem shujšala  8 kg.... kar tako :) mimogrede..."


Melita

Lepo se vam zahvaljujem, vaša energija in vaše pozitivno sprejemanje življenja

prehaja tudi na me. Počasi a vztrajno sem že shujšala 3 kg. Po dolgem času se počutim bolje.

Ne morem se vam dovolj zahvaliti. Še enkrat hvala.

SlavicaHVALA ZA VAŠE NASVETE...ODKAR BEREM VAŠE PRISPEVKE IN NASVETE....REDNO PIJEM JOGURT IN IMAM ZAJTRK...SEM SHUJŠALA ZA DVE KONFEKCIJSKI ŠTEVILKI...SE DOBRO POČUTIM V SVOJI KOŽI..HVALA VAM....SABINA.


Živjo;

Takoj moram napisati veselo novico, da sem shujšala v enem mesecu 4 kg! Zelo sem vesela, ker mi je uspelo! To je dobra motivacija, da vztrajaš dalje. Lepa hvala ti

 Zlata


Hvala za vaše nasvete. Z vašo pomočjo  in voljo sem shujšala  15 kg, na kar sem ponosna in vesela! Sicer bom pa še nadaljevala, ker še nisem na želeni teži. Lep pozdrav,

Dragi

 


Hvala, ker ste, ker z nami delite lepe stvari.

Hvaležna sem v vsakem dnevu, ko se znova zbudim, ko zagledam sonce, dež...

Žal,pred časom tega nisem znala ceniti in je na moja vrata potrkala huda bolezen - tudi za to sem hvaležna, ker to je bilo opozorilo....Slavi nekaj moraš spremeniti... in sem.

Danes se veselim vsakega novega dneva, vidim vsako rožico,slišim petje ptičkov in uživam v tem. Pozitivne misli me dvignejo vsak dan znova in uživam vsak trenutek, ki mi je dan.

Lep sončni pozdrav!!
Slavi


Minko sem "našla"  pred letom in pol


Sem mati štirih otrok (18 let, 12 let, 8 let in 1 leto). "Mlada" sem 40 let, počutila pa sem se  že kar malo staro. Odkar  poznam Minko - SEM SE POMLADILA za 10let!!!
 
V zadnjih letih sem se zredila za 15 kg - iz 60 kg (visoka sem 155 cm) na 75 kg. Vse, kar sem preizkusila za hujšanje, je bilo neuspešno. Informacije sem iskala tudi preko interneta  in nekajkrat sem se vrnila na SREČNO ŽIVLJENJE.  Prebirala in prebirala sem spletno stran in dobila občutek: "Ta gospa Minka je pa iskrena in veliko ve."


Ker sem doma iz Bitenj, Minka pa iz Virmaš - to je kakšna 2 km narazen, sem jo poklicala. Na prvem srečanju sem ji povedala o moji težavi. Razložila mi je kako jesti, kako spremeniti prehrano in se ravnati po Glikemičnem indeksu. Malo sem podvomila, če bom zmožna ta GI dejansko uporabiti v vsakdanjem življenju, vendar je bila moja želja po spremembi zelo močna.


V prvem mesecu je bil viden rezultat - 5 kg manj!!


Vedno bolj sem si všeč in želim izgledati tako kot takrat, ko se je moj mož zaljubil vame.  Naučila sem se kupovati, pripraviti in jesti hrano po GI. Ne samo jaz, ampak tudi moji otroci so navdušeni nad novim načinom prehranjevanja! Počutim se odlično!! Moje telo je polno energije!  Moj delavnik je naporen;  pomagala pa sem si  z malenkostno spremembo glede hrane, z odličnimi informacijami  gospe Minke, z vsakodnevnim gibanjem in s pozitivno naravnanostjoExternal link opens in new tab or window.
 
Minka najlepša hvala, ker sem  s tvojo pomočjo -  z izvrstnimi  informacijami  nazaj  na sončni strani življenja!!!
Martina
 

Klikni tukaj ->Klikni tukaj ->