Od četrtka 5.10. do nedelje 8.10. 2023 -

 program in prijave: External link opens in new tab or windowhttps://www.4travel.si/medugorje.html
MEĐUGORJE, MOSTAR, OBIRANJE MANDARIN in OMIŠ z MINKO


05.10.- 08.10.2023

 

1. dan:

V zgodnjih jutranjih urah odhod avtobusa do Međugorja. Namestitev. Prosto oziroma po počitku se bomo odpravili na Križevec. Vsak v svojem ritmu in v tišini gre na vrh, kjer odloži svoj 'kamen bolečine'. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

2. dan: 7.30 jutranja meditacija z Minko
Zajtrk. Po zajtrku sledi vožnja proti Mostarju. Z lokalnim vodnikom se bomo sprehodili po Kjundžiluku, najstarejšem mostarskem bazarju, ki še vedno slovi po številnih restavracijah,lokalih, trgovinicah in pot nadaljevali proti slovitem Starem mostu. Po ogledu se bomo odpeljali v do izvira reke Bune, ki izvira izpod 200m klifa in je tako močan, da takoj ustvari veliko reko. Kosilo in čas za uživanje ob neverjetni energiji vode. Po kosilu ogled tekije. Turški sultan je ob izviru postavil samostan (tekijo), saj je bil očaran s to mojstrovino narave. Prijetno utrujene nas bo pot vodila nazaj v Međugorje. Prosto oziroma - Sončni zahod (odvisno od vremena) na Hribu prikazovanja. Večerja in nočitev.


3. dan: 7.30 jutranja meditacija z Minko 
Zajtrk. Po zajtrku se bomo odpravili v dolino Neretve. Na eni izmed številnih plantaž bomo imeli obiranje sočnih mandarin, katerih se boste lahko brezplačno do sitega najedli, 3kg pa jih boste lahko vzeli domov. Po pogostitvi s pravo hercegovsko lozo in smokvami se bomo s tradicionalnimi ladjicami »trupicami« zapeljali po rokavih Neretve do mesta, kjer vas bodo domačini postregli z okusnim kosilom z žara in s pijačo. V popoldanskem času se bomo odpeljali do Omiša. Večerja in nočitev.


4. dan: 7.30 jutranja meditacija z Minko.
Zajtrk. Po zajtrku si bomo ogledali Omiš z lokalnim vodnikom. Po ogledu se bomo z ladjicami odpeljali po reki Cetinji do Radmanovih mlinica, kjer bomo poizkusili lokalno specialiteto Soparnik, dalmatinski pršut, sir in popili dobro lokalno vino. Po ogledu se bomo odpeljali proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah. Med vožnjo prvi in zadnji dan nas bo s svojim znanjem obogatila Minka Gantar – predavanje o zdravju in osebni rasti.


CENA NETTO : 348,00 EUR

Cena vključuje: prevoz z visoko turističnim avtobusom, 2x polpenzion v hotelu villa Ruža*** v dvoposteljnih sobah,vse vstopnine po programu, Ogled Mostarja, check point v Mostarju, polpenzion v hotelu Plaža **** v Omišu, vstopnina v vrelo Bune, vstopnina v tekijo, kosilo na vrelu Bune, foto safari po reki Neretvi, pogostitev z žganjem, figami in mandarinami, prevoz na obiranje mandarin, kosilo z žara z vključeno pijačo, glasba v živo pri obiranju mandarin, ogled Omiša, vožnja z ladjicami po reki Cetinji, soparnik, pršut, sir, kruh izpod peke, kozarec vina, voda, parkirnine, cestnine, turistična taksa, lokalna taksa za vhod in izhod iz BIH, lokalni vodič v Mostarju in Omišu, vodena meditacija z Minko Gantar, organizacija in turistična taksa.

Doplačila: enoposteljna soba 63,00 EUR

Za dodatne informacije lahko pokličite Vlada Balažinec na telefon: 040-688488 ali pišite na External link opens in new tab or windowvlado.balazinec@gmail.com


Povsod sem.

Najdeš me v vsaki celici, v vsaki molekuli.
Povsod sem.
Sem piš vetra.
Sem sončni žarek.
Sem čarobnost jutra, sem spokojnost večera.
Povsod sem.
Sem bučanje vode in sem žuborenje potočka.
Sem radost v očeh.
Povsod sem.
Jaz sem Dih življenja. Vdihni me.
Povsod sem.
Sem zgodovina in sem prihodnost.
Sem v vsaki religiji… in v vsaki lepoti.
Jaz sem Dih življenja.
Povsod sem.
Vdihni me!
Predaj se mi. Zaupaj mi.
Prepoji se z mano.
ŽIVI!

Duhovno potovanje v Medjugorje
 

 

Kdaj?


od 5. oktobra do 8. oktobra 2023


Kje?

Medjugorje, Mostar, Neretva - obiranje mandarin, Omiš, reka Cetinja


Koliko?


348,00

Za dodatne informacije pokličite Vlado Balažinec na telefon: 040-688488 ali pišite na External link opens in new tab or windowvlado.balazinec@gmail.com Ko te Medjugorje pokliče


Po kaj neki ljudje hodijo tja? Saj imajo vse to doma?... To so bile nekoč moje opazke na razna romanja... in kasneje sem spremenila mnenje.


Po kaj neki gremo mi v Medjugorje?


Kaj je mene poklicalo? Enostavno sem sledila  - v hipu sem se odločila in ...zanimivo...skupina, s katero naj bi šla, je bila odpovedana...in sem šla z mojima dragima s  Tončko in Ireno... Kako smo se imele lepo!


pred korona časom sem prvič organizirala izlet-ronamje, sedaj gremo drugič. Imeli se bomo lepo - v to sem prepričana.


V sredo bomo v zgodnjih urah odšli iz Ljubljane, gremo naravnost v Medjugorje... in tam se bomo prepustili... kakor nas bo vodila pot, tako bo prav...


Tam je posebna energija...če ne drugega, ker tam tako veliko ljudi moli...to je nekaj, kar človek občuti... in če vas kliče, sledite temu klicu in se pridružite naši skupini :-) 

Naš izvor je božanski


Marija je kraljica angelov, je zavetnica vseh, ki si želijo boljše življenje.

Kdor prosi, mu je dano in kdor trka, se mu odpre ...


Zato prosite, zato trkajte... in videli boste, ko boste odpustili vsem tlačiteljem in vsem mučiteljem, se bo vse spremenilo - teža z vaših ramen bo odpadla, začeli se bodo dogajati čudeži ...


Zaupajte v veliki božanski načrt in videli boste, da ljubezen dela čudeže!

 

 

Kdaj?


od 5. oktobra do 8. oktobra 2023


Kje?

Medjugorje, Mostar, Neretva - obiranje mandarin, Omiš, reka Cetinja


Koliko?


348,00

Za dodatne informacije pokličite Vlado Balažinec na telefon: 040-688488 ali pišite na External link opens in new tab or windowvlado.balazinec@gmail.com