Se že dalj časa vrtite okrog ene in iste težave? V svoje življenje vključite Paretovo načelo!


Paretovo načelo govori o razmerju 20/80. Vilfredo Pareto je bil italijanski ekonomist (1848 - 1923), ki je opazil, da je 80% bogastva v lasti 20% prebivalstva. Z opazovanjem je prišel do zaključka, da to načelo velja povsod:

20% aktivnosti ti prinese 80% rezultatov.


Če se že dalj časa vrtite okrog ene in iste težave, spremenite samo 20% dnevnih navad in tako boste vplivali na 80% končnega rezultata.

 

Če to načelo prenesemo na zdravje, nam 20% dnevnih zdravih navad, prineslo 80% dobrega počutja - torej, če zmoremo poskrbeti za nekaj dnevnega gibanja, zdrav zajtrk in zdravo večerjo, smo že zmagali; po drugi strani pa to načelo govori, da nam 20% slabih navad, prinese 80% slabega počutja - če zvečer ukinemo tisti košček čokolade ali kozarec piva in če se odpovemo tistemu sladoledu po kosilu, smo na dobri poti do izboljšanja celotnega počutja.

 

Če poleg tega zmoremo nekaj časa nameniti tudi dnevni meditaciji, s tem pa k bolj pozitivnemu notranjemu govoru, se spremembe začnejo dogajati z astronomsko hitrostjo!Vse šteje - vse, kar naredimo zase, vpliva na to, kako se počutimo v svoji koži!

 

Moč vere vase dela čudeže; potrjevanje tega, kar smo, dela čudeže! Govorite si:

»Jaz sem božansko ljubljen-a! Jaz sem božanska ljubezen! Jaz sem moja najboljša kreacija! Jaz sem najboljša verzija sebe! Jaz sem navdih moje lastne sreče! Jaz sem ideja, ki se udejanja! Odpiram se višjim vibracijam! Vdihujem svojo božansko moč! Občutim, kako se veča moja moč! Jaz sem božanska kreacija ljubezni! Jaz sem božanski otrok, ki je vreden življenja! Jaz sem nova zavest! Čutim kako se vame steka novo življenje! Sprejemam zdravilno božjo svetlobo! Vdihujem mojo moč!  Občutim kako se cela moja bit polni z zdravilno božjo svetlobo!

 

Pozitivne misli - večkrat si povejte, do vi ste!


External link opens in new tab or windowNa kar imamo vsekakor vpliv, smo mi sami. Če imate občutek, da ne morete nadzorovati svojega počutja in svojih misli, je mogoče čas, da za nekaj časa ukinete vse novice, ki vam povzročajo tesnobo - tako se boste odklopili od množičnega programiranja, povezali se boste s seboj in s svojim čutenjem ... in to je ena od dnevnih navad, ki jih lahko spremenite in tako vplivate na 80% svojega počutja!


Z ljubeznijo,


Minka