Če se že dalj časa vrtite okrog ene in iste težave, spremenite samo nekaj dnevnih navad!


 Vilfredo Pareto je bil italijanski ekonomist (1848 - 1923), ki je opazil, da je 80% bogastva v lasti 20% prebivalstva. Z opazovanjem je prišel do zaključka, da to načelo velja povsod:
20% aktivnosti ti prinese 80% rezultatov.
Če se že dalj časa vrtite okrog ene in iste težave, spremenite samo 20% dnevnih navad in tako boste vplivali na 80% končnega rezultata.
 
 Beri dalje -  Paretovo načeloKje se vse začne


Kakšen odnos imamo do svojega telesa, je odvisno od tega, koliko se imamo redi. Če se nimamo čisto nič radi, v svoje telo trpamo hrano, ki nam škoduje; če se nimamo čisto nič radi, zastrupljamo svoje telo s pijačami, ki ga ne podpirajo in če se nimamo čisto nič radi, si ne vzamemo niti toliko časa, da bi se spočili ... in telo nam potem vrača nazaj točno toliko, kot mu mi damo ...
Beri dalje -  Ljubezen do sebe


Solarni pleksus


Ko se ne upamo prepustiti toku življenja, smo energijsko vezani na preteklost. Slednje pa se odraža v fizičnih bolečinah v želodcu; če nas dani položaj jezi, nas lahko 'špika' na desni strani, pod rebri, kar kaže na slabše delovanje jeter, posledično imamo lahko težave s holesterolom; zaradi danih okoliščin lahko občutimo samo še žalost in razočaranje, na podlagi teh dveh čustev nam slabše deluje trebušna slinavka, kar se odraža kot nihanje sladkorja v krvi in nastopi sladkorna bolezen.
External link opens in new tab or windowMoč kadil


Če se vam že dolgo vleče obdobje teme, je mogoče čas, da začnete izvajati običaje naših prednikov.

Če imate dovolj tega, da vse gre narobe, se mogoče spomnite teh starih običajev. Dokazano je, da molitev dviga vibracijo, dokazano je, da kadilo razkužuje prostor – vpliva na eter – to je energijski zapis v zraku. Kar pomislite, ko pridete nekam, kjer je veliko negativne energije, jo takoj začutite – rečemo, da prostor smrdi od negative.

Beri dalje -  Moč kadil
Obraz kot zemljevid


Na kaj kažejo mozolji, otekline ali globoke gube? Kitajska tradicionalna medicina – metoda 'Mien Shiang' zagovarja tezo, da imamo vse točke telesa na obrazu. Ko se nam naredi mozolj, ali če se na določeni točki pojavi bradavica, nam telo sporoča, da imamo v določenem organu zmanjšan pretok energije. Telo nam tako sporoča, kateremu organu bi morali posvečati več pozornosti.


Sindrom Marije Magdalene


Pripravljena sem sprostiti in pozdraviti vse nivoje moje duše, da bom lahko naravnana na vibracijo obilja. Dovoljujem si biti predana in zvesta sebi. Dovoljujem si slediti srcu. Zaupam, da me srce vedno pripelje tja, kjer se lahko moja duša v popolnosti izrazi. V meni je moč kreacije.
Korenska čakra


Pripravljena sem sprostiti in pozdraviti vse nivoje moje duše, da bom lahko naravnana na vibracijo obilja. Dovoljujem si biti predana in zvesta sebi. Dovoljujem si slediti srcu. Zaupam, da me srce vedno pripelje tja, kjer se lahko moja duša v popolnosti izrazi. V meni je moč kreacije.

Danes so prav posebne energije - jih občutite?


Danes so prav posebno močne energije - 22022022 - to je energije števila 3. Število tri je povezovanje, število 3 je družina, število tri je resnica, število 3 je energija Kristusove zavesti.


Današnji datum sestavljajo tri 22. Število 22  je 'najvišji mojster graditelj'. V numerologiji je to drugo mojstrsko število (prvo je 11, ki je povezano z rušenjem starega in postavitvijo novega), ki pokaže naše najgloblje rane z namenom, da jih pozdravimo.


Prišel bo čas preporoda in občutim, da se že dogaja ...

External link opens in new tab or window

 Beri dalje - Danes so prav posebne energije

Prednaročila za novo knjigo Ko imajo čakre žur

Prav danes, na Valentinovo, je nova knjiga Ko imajo čakre žur 'dozorela'. Počasi se bližamo tiskarni - luč sveta bo ugledala v roku enega meseca.  Prednaročila - knjigo dobite s popustom in brez stroškov pošiljanja ❤

Knjiga bo imela preko 400 strani in bo čisti vodič po podzavesti. Sprehodili se bomo po čakrah, pregledali vzorce, ki motijo delovanje določenega energijskega centra, pregledali hrano in zelišča, ki krepijo organe povezane z določenim centrom ...  prepričana sem, da vam bo knjiga pomagala pri razumevanju in pri 'notranji nadgradnji'.


Prednaročila: Ko imajo čakre žur


Energija se širi – vsak izmed nas vpliva na celo vesolje


Duša je prišla v to življenje predelat lekcije. Ne bojmo se čustev. Negativna čustva so dobra, ker nam kažejo, kaj ni dobro za nas. S tem, ko počistimo boleče spomine, aktiviramo sveti prostor v svojem srcu. Naše srce zažari. To se izrazi preko oči, ki postanejo bolj svetle, bolj žareče. Pomislite na dojenčka, ki z razprtimi očmi opazuje vse, kar pride v njegov svet.


Preberite: Potovanje duše

 

Beg pred resnico in zdravje


Solarni pleksus je povezan z resnico. Včasih nas 'zvije v želodcu', ko si ne želimo priznati resnice. Ko si dovolimo videti resnico, da smo ustvarjeni po Božji podobi in da imamo MOČ ustvarjanja v sebi, se osvobodimo. Osvobodimo se jeze, ker ta kreira še več jeze: osvobodimo se obsojanja (tudi sebe), ker obsojanje obrodi še več drame v našem življenju, osvobodimo se kritike (tudi sebe), ker ta rodi se več konfliktov …


Preberite: Kaj sporočajo težave s holesterolomProces pomlajevanja


Proces samoobnove in pomlajevanja – proces avtofagije

 

Celice nosijo v sebi zapis samoobnovitve. Ta proces deluje ves čas, najbolj aktivno pa ponoči med spanjem. Ves čas se rojevajo nove celice, ki nadomeščajo stare. Kar pomislite, kako hitro se zaceli rana na koži. Koža se obnovi v treh tednih, v nekaj letih se zamenjajo vse celice – to pomeni, da smo v nekaj letih popolnoma obnovljeni, seveda, če damo telesu to možnost.


Preberite kako se celično pomladiti

Vibracija leta 2022


Leto 2022, če ga pogledamo skozi številke, bo leto povezovanja in napredka - nosi namreč vibracijo števila 6 (2+0+2+2). Šestica v numerologiji pomeni harmonijo in napredek.  Če pogledamo šestico skozi angelska števila, je to sporočilo, naj skrbi prepustimo višjim silam in naj se sprostimo glede materialnega preživetja.


Preberite več o vibraciji leta 2022


Afirmacije za večjo osebno moč


Ustvarjena sem po božanski podobi in sem popolna. Sem v sožitju in povezana s celotnim stvarstvom. Bolj ko zaupam v svoje božanske sposobnosti, večja je moja moč.


Pripravljena sem opustiti preteklost. Dovoljujem, da vse, kar mi ne služi več, odide. Veselim se novega dne. Veselim se novih podvigov. Dovoljujem, da se spremembe začnejo dogajati ZDAJ!


Zavedam se, da imam v sebi božansko moč.

Hormon sreče serotonin


Evforija in vznesena radost proizvajata hormon dopamin; tiho zadovoljstvo pa proizvaja hormon serotonin. Serotonin je hormon notranjega zadovoljstva, miru in občutka notranje sreče.

 
External link opens in new tab or window

Žalovanje in obžalovanje


Da si boste lažje predstavljali – um je zanimiv – ko je na avtopilotu, ena misel vodi v drugo, druga v tretjo…in to nezavedno. Na dan pomislimo na tisoče in tisoče misli. Misel je aktivna ves čas – tako, kot kolo med vožnjo – ves čas se vrti. In kaj hitro se zgodi, da začnemo premlevati določen dogodek, ki se je zgodil.

External link opens in new tab or window 

Zelena na tešča


Sok iz zelene je najbolj učinkovit, če se pije nerazredčen zjutraj na tešče. Ne mešamo z ničemer – ne v jutranjem smutiju, ne z beljakovinskim dopolnilom, ne s sokom limon ali pomaranč, ne z drugim sadjem ali zelenjavo. Gosto snov, ki je ostala pri sočenju zelene, lahko kasneje dodamo v jutranji smuti. Tako dobimo ogromno vlaknin, ki jih naše telo potrebuje za čiščenje jeter, žolča in prebavnega trakta.


Beri dalje - Zelena na tešče >

 
zelena za razstrupljanje