Pomagam ženskam,


ki zaradi nizke samopodobe želijo ugajati in


ne znajo reči NE, ko bi bilo to nujno potrebno,


da počistijo zavestne in podzavestne vzroke in


(končno) zaživijo srečno, zdravo in uspešno življenje.
Naučila vas bom, katere ključne korake sem naredila, da sem počistila slabo mnenje o sebi, da sem se osvobodila strahu pred pomanjkanjem in strahu pred izgubo (ljubezni, finančne varnosti), da sem nehala ugajati vsem, samo sebi ne in da sem zaživela  življenje, ki me izpolnjuje in podpira pri vseh mojih odločitvah.

Veselim se druženja z vami,

Minka
External link opens in new tab or windowNajmočnejša afirmacija:


Jaz to zmorem!

Z božjo pomočjo to zmorem!

Verjamem, da to zmorem!


Zdravilna molitev dekodiranja - počistite vse programe, ki so vezani na pretekla življenja in niste zmogli; počistite vse, kar se je v tem življenju zgodilo in niste zmogli:


"Vsemogočni Bog, če je v skladu z božanskimi zakoni, naj se sčistijo v vseh smereh časa in prostora vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane s spominom moje duše na obdobja, ko nisem zmogla. Naj se vse ravni mojega duha napolnijo z zdravilno božjo svetlobo."


Nato nadaljujete tako, kot je v posnetku:

External link opens in new tab or windowhttps://www.youtube.com/watch?v=ig4SUTdTQEY
External link opens in new tab or window 

External link opens in new tab or windowKO IMAJO DUŠE ŽUR

 Ko imajo duše žur
External link opens in new tab or windowKo ima življenje žur


Kako odstraniti vzroke, ki kalijo srečo, zdravje in zadovoljstvo

External link opens in new tab or windowKo imajo hormoni žur

External link opens in new tab or windowKo Imajo Hormoni Žur
Minka Gantar

Kako harmonija ponovno oživi naša čustva, misli in telo

KlikniExternal link opens in new tab or windowTukaj


Minka Gantar 

Pozdravljeni na spletni strani

srecno-zivljenje.com!

 

V življenju se vse zgodi z

namenom in prepričana

sem, da

 da ni naključje,

da smo se srečali.

 

Želim vam srečno življenje

na vseh področjih!

Naj vas Bog blagoslovi!


Minka Gantar - Minka Marija Gartnar

urednica spletne strani

 

GSM: 030/202-808

e-mail: 

External link opens in new tab or windowminka@srecno-zivljenje.com

 
External link opens in new tab or windowKdo je Minka Gantar

 


Odraščala je na kmetiji v Selški dolini, kjer so vso hrano pridelali sami. Njeni prvi spomini sežejo v čas, ko so imeli še konja, sejali so žito, mama je enkrat na teden  v krušni peči pekla domač kruh.


Vsaka družina ima najšibkejši člen in pri njeni družini je to sladkorna bolezen. Njena mama in njena teta sta zboleli za to tiho boleznijo že pri tridesetih letih, njen ded je imel sladkorno bolezen, prav tako praded.  Sladkorna bolezen je povezana z delovanjem hormona inzulina. Tudi pri njej se je sprožilo pridobivanje teže in neustavljiva lakota že v dobi odraščanja. Konec osnovne šole je imela 15 kilogramov preveč. Potem se je odločila, da bo shujšala na »princip manj žri«. Minka zase pravi, da v tistem obdobju življenja ni sprejemala energije življenja. Pogosto je bila bolna, imela je slabo kri, vrtoglavice, špikanje pri srcu…


Sedaj ve, da je njeno telo samo hotelo povedati, da je hranilno podhranjena, da ji manjka ključnih vitaminov in mineralov.


Naslednjič se ji je sprožil hormonski koktajl med nosečnostmi. Prva, druga in tretja nosečnost – vsakič je bilo enako – neustavljiva lakota, pridobivanje kilogramov, hujšanje po porodu…


Sedaj so njena tri dekleta polnoletna. Minka pravi, da je biti mama nekaj najlepšega, kar se človeku zgodi v življenju. Delo si je organizirala tako, da dela od doma, vsak dan kuha kosilo in pravi, da je najbolj pomembno prav to, kakšno energijo zamešamo v obrok. Če je gospodinja jezna, bodo vso to jezo zaužili vsi člani družine; zato je pomembno, da kuhamo z ljubeznijo. Ker pa se večini ljudi mudi, je v knjigi Ko imajo hormoni žur pripravila okusne recepte, ki so pripravljeni v manj kot pol ure, so zdravi in pomagajo pri energiji telesa in pri hujšanju. Dodani so odlični recepti za zdrave sladice, ki tudi pripomorejo k hujšanju. Te sladice so sestavljene iz temne čokolade, oreščkov ter mogoče jajc – odvisno od recepta. Take sladice vsebujejo beljakovine, vitamine in minerale. Pomanjkanje hranil vedno privede do bolezni. Več informacij o knjigi External link opens in new tab or windowKo imajo hormoni žur najdete TUKAJ

 

Minkina velika šola je bila, da se je začela ceniti, da se je znala pohvaliti, da je nehala »kljuvati« svojo podobo v ogledalu. Samopodoba in sprejemanje sebe je ključ do zadovoljstva na vseh ravneh.


Ko ima nekdo slabo mnenje o sebi in si govori trditve v katere ne verjame, si povzroča na celični bazi še več stresa. Da se temu izogne, naj si začne govoriti: »Dovoljujem si, da vsak dan postajam vse lepša; dovoljujem si, da se moje telo preoblikuje; dovoljujem si, da posegam po zdravih obrokih…«


In to je danes Minkino delo – ljudem pomaga, da začnejo na sebe gledati drugače, da se spremeni njihova samopodoba, da se začnejo sprejemati. Vse to je opisala v knjigi  External link opens in new tab or windowKo imajo hormoni žur.


Minka je napisala tudi External link opens in new tab or windowkarte Prehod v novo dobo. Ljudem pomagajo pri bolj pozitivnem mišljenju. Karta 77 je povezana s sprejemanjem sebe in drugih. »Osvobajam se vseh sodb. Z ljubeznijo pomagam ljudem, ki so pomoči potrebni. Med nami teče brezpogojna ljubezen. Z ljubeznijo skrbim tudi zase. Taka kot sem, sem vredna ljubezni.«


Pot jo je vodila od hrane, do razstrupljanja misli, reprogramiranja podzavesti ter nazadnje do znanja o energijskem telesu – avri. Vse je energija, med ljudmi teče energija, čeprav je nevidna. In prav energijsko telo se lahko okuži, avra postane umazana in tam, kjer je v energijskem polju primanjkljaj, nastane na fizičnem telesu posledica.  Ta posledica se lahko občuti kot pomanjkanje energije, utrujenost ali pa celo kot bolezen. In da se pozdravi fizično telo, je pametno poiskati način kako očistiti energijsko telo. Se to uči na raznih delavnicah in seminarjih, piše v knjigah in ljudem svetuje na osebnih svetovanjih.

 

 

 

External link opens in new tab or window

Več o mojem delu lahko najdete na External link opens in new tab or windowwww.minkagantar.si

 

Vnesite mir v svoje misli, v svoj um in v svoje telo.
Ponavljajte si: "Dovoljujem, da se vsi moji odnosi napolnijo z mirom in srečo."

Karte in knjižica Prehod v Novo Dobo

Minka Gantar in Katarina Vidmar

   Bogastvo

Bogastvo priteka k meni v slapovih obilja.

 
Stvarnik pomnoži vse v skladu s svojim bogastvom in svojo slavo. Napolnjena sem z bogastvi neskončnega. Za vse moje potrebe je poskrbljeno sedaj in do konca mojih dni. Denar je božanska snov, ker je vse iz enega duha. Snov in duh sta eno. Denar priteka k meni z veseljem in v neskončnem toku. Bogato sem plačana za svoje delo.

Počitek

Moje celice se polnijo z zdravilno božjo svetlobo. Skozi mene teče tok energije.

 


Čas je, da se ustavim in si napolnim baterije. Dovoljujem si, da se spočijem. Ni mi treba zadovoljevati potreb drugih. Skok v morje, dihanje svežega zraka, vzpon na vrh planin in vrisk veselja, da živim! Brez slabe vesti si lahko vzamem dan in se naspim. Naj mladostna energija in zadovoljstvo napolnita mojo dušo. Moja duša je večno mlada!

Prijateljstvo

Brezpogojno sprejemam in se iskreno povezujem z ljudmi.


 Dovoljujem, da v moje življenje prihajajo ljudje, ki me sprejemajo in podpirajo.

Brez slabe vesti lahko prosim za pomoč. Ponos mi samo škodi. V ljudeh iščem svetlobo. Hvaležna sem za prijatelje, ki me spremljajo na poti življenja.

V življenju sem vodena. Zaupam lahko sebi in drugim. Varna sem tukaj in zdaj. Sem ljubljeni otrok vesolja in zame je vedno poskrbljeno. Meni pripada ljubezen. Učim se, kako dajati in kako sprejemati ljubezen. Napolnjena sem z bogastvi neskončnega. Za vse moje potrebe je poskrbljeno sedaj in do konca mojih dni. Bog mi razkriva nove ustvarjalne zamisli, ki bodo človeštvu koristile na številnih področjih. Božje bogastvo priteka k meni v slapovih obilja.
Za vsakim trpljenjem pridejo boljši časi!

Pri vsakem izmed nas pride čas, ko si popolnoma na tleh, ko padeš, ko obupuješ. Vendar, če prosimo, nam jevedno poslana pomoč. Nekdo se pojavi, ki  poda roko, ki pomaga naprej.

Sprejmimo pomoč - nismo sami!

Lahko se zgodi, da nas vsi zapustijo, da se počutimo popolnoma sami. Zavedati se moramo, da za vsako nočjo pride jutro in za vsako nevihto posije sonce - za obupom nas čaka boljše življenje; na nek način morajo umreti stare zadeve, da se naredi prostor novemu in boljšemu - zato ne obupajte!

Ne glede kaj se vam dogaja v življenju - edino kar je pomembno so vera, upanje in ljubezen... in ljubezen je najbolj pomembna!

Minka Marija
Angelska sporočilaSvetloba


Svetlobo vidite v sebi in v vseh drugih.


Vsak ima v sebi čudovito svetlobo in sicer ne glede na to, kakšen je ali kako se obnaša. Bolj ko se boste osredotočali na svetlobo v ljudeh, bolj jim boste lahko pomagali, da bodo zdravi in srečni.


Molitev in meditacija


Moj duh je miren. Povezana sem z izvorom.

Jaz sem ženska in sem blagoslovljena; blagoslovljeni so vsi, s katerimi prihajam v stik. Blagoslavljam vse, kar si želim, da se izboljša. Napolnjuje me božanska svetloba, ki se preko mene steka na zemljo. (karte Prehod v novo dobo)

Kako izdelati hormon DHEA
Izdelajte hormon DHEA in se pomladite!

Hormon DHEA deluje na:


 • vitalnost
 • odličen spomin in hitre misli
 • močnejše kosti
 • čvrste mišice
 • napete ritke in lepe trebuhe
 • na pomlajevanje kože
 • lajša simptome depresije
 • omili posledice stresa (živčnost, napetost)
 • znižuje odstotek telesne maščobe
 • lajša simptome menopavze
 • vpliva na spolne hormone

External link opens in new tab or window

Hormoni in hujšanje

 

Ljubezen je potrpežljiva, je dobrotljiva, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje,  ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega.  Ne veseli se krivice, veseli pa se resnice. Vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane.  Ljubezen nikoli ne mine.

(Sveto Pismo - 1. pismo Korinčanom 13)Naše naravno stanje je biti srečen in zdravImunski sistem


 

Vitamini za otroke

 

IMUNSKI SISTEM

ZDRAV OTROK

External link opens in new tab or windowzdrav otrok


Poskrbite za močan imunski sistem vašega otroka


External link opens in new tab or window

External link opens in new tab or window

Spodbudite energijo


BODITE  LEPŠI!

OSTANITE V FORMI!

BODITE VITALNI!

 

s Pro-vitality plus!


 External link opens in new tab or window

External link opens in new tab or window

Vas daje utrujenost?
Otroci so naši učitelji

 

Učijo nas potrpežljivosti, sprejemanja, osebne rasi. Učijo nas resnice. Otroci povedo naravnost, brez "celofana", brez preračunljivosti. Otroci so si nas starše izbrali; pa tudi mi smo si izbrali svoje starše. Točno v tako družino smo se morali roditi - tako smo izbrali.


Pogosto poslušam, česa doma nismo bili deležni; pa vendar se moramo zavedati, da nihče izmed nas ne bi preživel niti enega meseca, če ne bi nekdo ljubeče skrbel za nas. Kdo nas je hranil, kdo nas je tolažil, kdo nas je pestoval, ko smo bili majhni? In to je zadosten razlog za hvaležnost.

 

Povejte svoji mami zakaj ste ji hvaležni, kaj cenite pri njej. Pozabljamo, da nas je naša mama 9 mesecev nosila pod srcem. Te vezi ne moremo prekiniti. Popkovina - povezanost z mamo je večna.

 


Ko se človek znajde v vrtincu dogodkov, ki ga izčrpavajo, se mora vprašati, kje je in kam gre.


Čustva so pokazatelj, ki nam povedo resnico. Če ste ves čas nezadovoljni, pomeni, da vas čustva opozarjajo na to, da je  življenje potrebno naravnati v pravo smer. Potrebna je drobna "korekcija" smeri. Vem, da je pogosto strah največji krivec, ki vas zadržuje na mestu.


Življenje nas bo podpiralo,  ko si bomo upali  izpustiti navidezno varnost. Ne govorim, da  je potrebno narediti drastične ukrepe - mogoče bi za začetek lahko postavili sebe na prvo mesto.

Ko si upate začeti delati korake, vam bo življenje sledilo; dokler pa si ne upate   narediti niti drobnih korakov, vas življenje ne more podpirati. Ko  obtičite  na mrtvi točki, sebe ubijate; ubijate  svojo energijo, svojo dušo.

 

 

Vprašajte se:


Kje je moja strast?


V čem občutim zagon?


Kaj mi veča energijo?


Kaj si JAZ želim?Že samo dejstvo, da imate željo ali sanje, pomeni, da imate ustrezno sposobnost, da jo uresničite. Ko se spustite na pot svojega zadovoljstva, boste našli način in odgovor na " kako". Razmislite kako bi lahko služili ljudem in prispevali k veliki sliki bolj zadovoljnega planeta. zavedajte  se, da se  prvi korak začne pri vas. Kaj bi vi morali narediti, da bi bili bolj zadovoljni in bolj srečni?


Lahko je sovražiti in težko je ljubiti. Vse dobre stvari se težko dosežejo, slabe stvari zlahka dobimo.  (Konfucij)

Ko plovemo v slabih čustvih, tudi naši hormoni delujejo slabo; prav nasprotno pa se zgodi; ko plujemo v dobrih čustvih, naše celice  proizvajajo še več kemičnih snovi, zaradi katerih se počutimo še bolj dobro.

 

 Ljubezen

Hvaležnost      Sreča

Veselje      Strast        Vznesenost 

Navdušenje           Upanje         Zadovoljstvo    Vznemirjenost

ODPUŠČANJE

Otopelost     Ljubosumje     Razočaranje   Maščevanje     

Graja        Jeza  Strah        Zavist     

Krivda  Obžalovanje 

Sovraštvo

 

Če želimo ravnovesje v svojem telesu, je potrebno odstraniti vse sovraštvo iz svojega življenja.

Občutimo ali pozitivna  ali negativna čustva. Prevladujoča čustva  bodo odločala kam bo šlo naše življenje. Zlahka sovražimo, zlahka smo negativni, zlahka najdemo izgovore. Ljubezen, sočutje in odpuščanje zahtevajo veliko srce, izjemen um in ogromen napor. Ko se nam zgodi nekaj slabega, smo jezni, užaljeni, razočarani. Ljudem zamerimo za njihove besede in dejanja.

 

Pozitivnost in odpuščanje bi morali postati dnevni navadi.

Vsa negativna čustva blokirajo kemične procese v telesu. Z vsemi negativnimi čustvi delamo največ škode sami sebi. Strah  se odraža na slabem delovanju želodca,  kogar pogosto peče zgaga, se mora vprašati česa ga je strah; kdor je pogosto živčen in razdražljiv, kdor  ima pogosta vnetja, je v ozadju prisoten strah.  Priporočam vam  External link opens in new tab or windowknjige Louise Hay - Življenje je tvoje. Praktično vse težave s trebuhom in prebavo izvirajo iz strahu.  Tudi težave z alergijami  in težave z dihanjem izvirajo iz strahu. Ko ste utrujeni od tega, da ste utrujeni, če vas pogosto boli trebuh, se vprašajte, ali sem mogoče na napačni poti življenja in vas je strah sprememb. Telo kliče po spremembi!

Strah je največji  zaviralec dobrih procesov v telesu.   

 

Življenje nas uči samo ene lekcije - biti  dober in ta dobrota se začne do nas samih.

 

 

Želim vam lepe in umirjene predpraznične dni. Narava je mirna in počiva - tudi mi bi morali umiriti svojega duha, pospraviti v naši notranjosti in narediti prostor novemu, ki že trka na vrata.

Kako s pomočjo afirmacij izboljšati življenje?

Misli, ki vam bodo dale moč:

 • Vsak dan naredim nekaj novega ali pa vsaj drugačnega.
 • Odrekam se vsej negativnosti, ki počiva v mojem telesu in mojem umu.
 • Zdaj opravljam delo, ki ga ljubim, in sem zanj dobro plačana.
 • Omejitve so zgolj priložnost za rast. Uporabljam jih kot stopnice do uspeha.
 • Zakon privlačnosti prinaša v moje življenje le dobro.
 • Ne morem spremeniti drugih ljudi. Drugim dovolim biti tisto, kar so, in sama preprosto ljubim, kar sem.
 • Ko polnim svoj um s prijaznimi mislimi, sem na najhitrejši poti do zdravja.
 • Jaz sem edina oseba, ki nadzoruje moje prehranjevalne navade.
Ste vedeli da:


srečno življenje


 •  se celice "zaklenejo" če hujšate na princip "manj žri"!  Hujšanje...


 

 

 • se sluznica v ustih in požiralniku po prehladu obnavlja 2 - 3 meseceOdpornost...

 

 

 

 


Za začetek poslušanja kliknite puščico


Takrat, ko je telo v stresu, ko je pripravljeno na »boj ali beg« in je treba rešiti življenje, stanje povsem spremeni.

Predstavljajte si, da se sprehajate po gozdu. Naenkrat zaslišite lomastenje nedaleč od vas in iz grmovja proti vam skoči velika, rjoveča žival z odprtim gobcem.


V delčku sekunde telo zazna nevarnost in se v istem trenutku odzove nanjo. V skladu z novimi okoliščinami se spremeni biologija telesa. Vso energijo, ki je na voljo, telo pošlje v organe, ki ga pomagajo braniti. Noge in roke dobijo vitamine, minerale ter ostale potrebne snovi, um in telo se zbistrita in sta v trenutku pripravljena na boj ali beg. Skratka, telo dobi posebna navodila glede delovanja.

To je mehanizem preživetja, ki je vgrajen v nas že od začetka človeštva. Če tega ne bi imeli, ne bi preživeli do danes.

*Dr. Bruce Lipton je priznan celični biolog in avtor več knjig, dve izmed njih v slovenščini sta Biologija prepričanj in Učinek medenih tednov. Obiščite spletno stran http://srecno-zivljenje.com/ucinek-medenih-tednov.html. 

 

Predstavljajte si sredozemsko mestece ob morju, kot sta na primer Dubrovnik in Korčula ali katero koli mesece z obzidjem izpred 500 leti. Ko je bilo stanje miru, je vse potekalo po mirnem, ustaljenem redu. Skozi mestna vrata so prihajali trgovci, na tržnicah je bil živ-žav, ženske so kuhale in skrbele za družino, moški – nekateri so bili rokodelci, drugi umetniki, tretji čevljarji, peki … Včasih je kdo v mestu umrl; rojevali so se novi člani skupnosti. Mesto so ljudje obnavljali in skrbeli, da je bilo lepo.

Ko pa je bilo mesto napadeno, takrat je vladalo drugačno stanje. Zaprla so se mestna vrata in vsi vhodi v mesto, nihče ni mogel niti notri niti ven. Oskrba s hrano je bila okrnjena. Vsi, ki so bili sposobni za boj, so se borili. Vladalo je bojno stanje. Res, da se je rodil kak dojenček, ampak veliko ljudi je v boju umrlo. To ni bil čas za popravila – treba je bilo preživeti.

 

Dr. Alex Loyd in dr. Ben Johnson v knjigi Zdravilni kodeks primerjata stanje stresa z napadeno ladjo:

Celice se dobesedno zaprejo, kot ladja, ki nepredušno zapre vse lopute v času napada. Nič ne gre ne ven ne noter. Med bitko ne boste videli ladje za oskrbo, da bi se privezala na bok bojne ladje in jo oskrbela s hrano ali odnesla smeti. Prav tako se zgodi, ko smo v stresu – celice ne dobivajo hranil, kisika, mineralov, esencialnih maščobnih kislin … Niti ne izločajo odpadnih snovi in strupov. Ustavijo se vsi procesi, razen tisti, ki so potrebni za preživetje.
Le malo stvari na svetu je tako pomembnih, kot je pozitivni stavek: "Uspalo ti bo. Verjamem vate!"

Misli ustvarjajo našo sedanjost


Razstrupljanje misli in telesa


“Česar ledvice in mehur ne morejo izločiti, mora izločiti črevo. Česar to ne more izločiti, morajo izločiti pljuča. Če vse skupaj ne zadostuje, priskoči na pomoč koža. In tisto, česar ne more izločiti koža, nas vodi v smrt.”  pravi star kitajski rek.

 

Telo je svetišče – svetišče naše duše. Ko duša trpi, se začnejo spremembe na telesni ravni; ko  se duša ne more več izražati skozi  telo,  nas  opozori z raznimi znaki – signali, da je potrebno nekaj spremeniti.

Edina stalnica v življenju je sprememba – kljub temu pa je mi ljudje ne maramo. V bistvu si želimo varnost, želimo si svet brez sprememb.


Naj vam opišem primer iz svojega življenja:


Imela sem »varno« službo. Vsak dan sem zjutraj vstala, šla v službo; ob 15. Uri sem šla domov in tako se je dan za dnem ponavljalo. V službi so bili slabi odnosi. Strah pred odpuščanjem je v nekaterih ljudeh vzbudil najslabše. Ko je v oddelku nekaj takih ljudi, se zgodi, dvoje: ali sam postaneš tak kot ostali; ali pa se odločiš, da ti pripada kaj  boljšega. In za slednji korak sem se odločila sama. Zveni enostavno – pa vam povem, da ni bilo. Pogosto moramo sebe pripeljati na rob, da lahko naredimo naslednji korak.


Preden  sem pustila »varno službo«, sem vsak dan lahko izlila vse svoje občutke na očeta. Ko pa je imel dovolj pritoževanja,  ko me ni več hotel poslušati, je rekel: »Poišči si kaj drugega – jaz te ne mislim več poslušat!«  Slabe občutke sem začela požirati, kar pa se je odražalo na mojem želodcu.  Že v nedeljo zvečer me je začel boleti in do petka popoldan sem ves čas občutila stiskanje želodca.  Najpozneje, ko se nam zaradi čustvenega stanja začnejo fizične težave, bi morali začeti delati spremembe.

 

Odločila sem se:« Poiskala bom nekaj, kar bom delala z veseljem.« Ko smo brez službe, je pomembno, kako naravnamo svoje misli – ali iščete nekaj, kar vas bo osrečevalo, ali  pa iščete nekaj, kar  vam bo prineslo varnost in boste spet pristali v enaki situaciji v kateri ste že bili – služba  s slabimi odnosi, ki vas ne osrečuje in vam jemlje vso energijo.


Naravnanost – poiskala bom nekaj, kar bom delala  z veseljem, me je pripeljala sem – delam nekaj, kar delam z veseljem.

Sila ljubezni naj bo na prvem mestu pri vsem, kar počnete. Predstavljajte si, da vam gre vse po maslu; skušajte čim močneje občutiti ljubezen v sebi, preden se lotite opravkov.  knjiga MOČ

1.     Razvajenost.


Ljudje smo razvajeni in se ne želimo ničemur odpovedati. Zgodi se, da mi kakšna stranka napiše in tarna, kako je  pričakovala topljenje maščobe na bolj hiter način in ko jo prosim, da mi pošlje jedilnike nekaj zadnjih dni, sem presenečena, da se ni zredila.

Če se nismo pripravljeni vsaj za čas hujšanja odpovedati sladoledu in ostalim slaščicam, se ne bo nič zgodilo. Če si predstavljate, da je na vašem trebuhu prilepljen kruh, ki ste ga že pojedli, da je na vaših stegnih prilepljen sladoled, ki ste ga že pojedli; potem se za nekaj časa odpovejte hrani, ki vam je povzročila prekomerno težo.

 

2.     Čudenje.


Vse se nam zdi samoumevno. Za kaj in za koga smo lahko vsak dan hvaležni. Vsak ima razlog, da je hvaležen, vsak ima razlog, da se čudi nečemu. Mogoče nam je vse postalo samo po sebi umevno. Poglejte   čarobno sliko sobotnega jutra. Že samo to, da imamo oči, s katerimi lahko vidimo to lepoto, je razlog za hvaležnost in radost.

 

 

Jamnik - balkon Gorenjske

 

 

3.      Kaj poslušamo in kaj govorimo.


Včasih poslušam tekmovanje med ljudmi , kdo ima več - več bolečin, več težav, več tablet, več negativnosti...  Kaj ko bi se zavestno usmerili v dobro? Kaj nam gre dobro, kaj smo zmogli, katero področje našega življenja je v redu. Tisto pa, ki še ni dobro, naj bo deležno več ljubezni, več energije, več zavzetosti in tudi to področje se bo izboljšalo. Kamor gre energija, tja gre telo. Če govorimo o bolezni, jo imamo še več; če govorimo o slabih odnosih, jih imamo še več; če pa nasprotno govorimo o vsem dobrem, kar se nam je zgodilo; dobimo še več tega v bodočnosti.Ne vem, kaj je v tem trenutku vaš največji izziv v življenju, povem pa vam, da vam lahko pomagam. Če ste se znašli v situaciji, ko na vidite izhoda, se vedno pojavi nekdo, ki vam poda roko in vam pomaga iti naprej. Vsi ljudje pademo; vendar imamo tudi moč, da se poberemo in gremo naprej.

 

Želim vam lep dan in poglejte okoli sebe- prepričana sem, da boste našli polno razlogov za hvaležnost in dobro voljo.

 

Minka Gantar


Tri nosečnosti, nepravilna prehrana in premalo gibanja so pustili posledice na mojem telesu. Sama sebe nisem videla kot privlačno,  nisem se počutila zadovoljno v svoji koži, nisem občutila sreče - čeprav sem imela vse - tri zdrave otroke, moža, ki me ima rad, stanovanje, psa... Kako shujšati po porodu


Dokler nisem začela iskati sreče v sebi, je nisem mogla videti niti zunaj.

Kaj sem naredila?

Za začetek sem si začela ponavljati po 100 x in večkrat  na dan:

Rada se imam in se cenim, rada se imam in se cenim... in zato:


 • znam izražati svoja čustva
 • vsak dan telovadim
 • dovolj pijem
 • si pripravljam zdrave obroke

Pri tem so mi bile v veliko pomoč knjige Louise Hay - od Življenje je tvoje, Moč je v tebi ...

External link opens in new tab or window External link opens in new tab or windowpobarvani jezički External link opens in new tab or windowTriglav kot na dlani External link opens in new tab or windowRatitovec- planike External link opens in new tab or windowPogled čez rob - vas Torka, v ozadju Davča External link opens in new tab or window


Mama, ki je srečna, s svojo srečo obsije celo družino; prav tako pa mama, ki je nesrečna, s svojo nesrečo okuži celo družino.
Minka GantarKo ženska ne čuti več ljubezni, postaja timus (žleza, ki skrbi za imunski sistem) vedno bolj tog in nepretočen.


V osnovi bi ženska morala čutiti ljubezen do sebe. Zavestno naj se večkrat na dan umiri, globoko zadiha in si reče: »Vidim ljubezen. Vidim srečo.« V spominu naj poišče vsa obdobja, dogodke in kraje, kjer je čutila popolno ljubezen. Poišče naj slike, ki jo spominjajo na take dogodke. Pozornost naj namenja samo ljubezni. Vročinski valovi ali druga hormonska neravnovesja, samo odražajo njeno nihanje – hormonska nihanja so samo sporočilo, da je ženska izven ravnovesja, izven harmonije.External link opens in new tab or window External link opens in new tab or window External link opens in new tab or window External link opens in new tab or window External link opens in new tab or window External link opens in new tab or window
Občutek, da ste vredni, zaželeni, sprejeti lahko zraste samo v vaši zavesti.


Začnite sejati semena – začnite govoriti sebi, da ste vredni! Ni se vam več potrebno skrivati pred svetom. Ne potrebujete obloge okrog svojega telesa, da bi skrili občutek, da niste dovolj dobri. Vi ste v sebi popolni – vaša duša je popolna in ne potrebujete krinke pred svetom. Čas je, da zasijete v vsej svoji  veličini – ker ste veličastni! Čas je, da odvržete črna oblačila, ki skrivajo vaše obline – čas je,  da odvržete vso odvečno težo, ki vas je bremenila vsa leta in ste s sklonjeno glavo hodili skozi življenje – čas je, da postanete VI!
Sem blagoslov za vse okoli mene in si dajem dovoljenje za uspeh na vseh področjih življenja.


KAKO SE KAŽE POMANJKANJE HRANIL

Kako se kaže pomanjkanje hranil?Vir: Zdravje  je naša odločitev – Marija MerljakVODA IN HUJŠANJE

 

External link opens in new tab or window

 

 

Spomnite se na VODO! Pijte!

 

External link opens in new tab or window 

 • Voda napolni hrano z energijo.
 • Voda preprečuje poškodbe DNK in povečuje njegove obnovitvene sposobnosti.
 • Voda poveča  učinkovitost imunskega sistema.
 • Voda daje moč in energijo   za delovanje možganov,  predvsem za razmišljanje.

( iz knjige Telo kliče po vodi)

 


Kaj je tisto, kar vas najbolj bremeni?


Zaradi česa jokate? Zaradi katerega odnosa igrate, da ste srečni, v sebi pa veste, da vam pripada več, da vam pripada ljubezen, sprejetost, odkrit pogovor? Kateri odnos vas je tako zelo prizadel, da ne morete več? In nikomur ne morete povedati, ker je vse videti drugače, kot je v resnici. Vendar vaša ščitnica, vaše grlo, vaši mandlji, vaše glasilke in vaša grlena čakra vedo – njim ne morete lagati. Oni poznajo resnico.


Resnica je boleča. Za resnico se skrivajo tveganje, strah, negotovost. Kako bom sama? Bom lahko sama živela, bom lahko preživela brez službe, ki me duši, predstavlja pa mi finančno preživetje? Bom lahko preživela brez partnerja, ki me duši? Kaj bo rekla okolica? Kako bodo sprejeli otroci? Kako bodo resnico sprejeli starši? Me bodo obsojali? Me bodo sovražili? Me bodo zapustili, če se postavim za svojo srečo?


Vse to je možno. Vse to se vam lahko zgodi. Predvsem, če veliko razmišljate o tem, kaj gre lahko narobe, se lahko zgodi, da boste obtičali in ne boste naredili prav nič. Ko obtičite, se lahko zgodi, da se vam nakopičena jeza, neizraženo razočaranje ter nesprejetost izrazijo kot polipi na glasilkah, ciste na grlu, težave s ščitnico; lahko celo »pridelate« raka.

Bolečina pa ostaja. Neizrečena resnica vas boli.Pomagam ženskam,


ki zaradi nizke samopodobe želijo ugajati in


ne znajo reči NE, ko bi bilo to nujno potrebno,


da počistijo zavestne in podzavestne vzroke in


(končno) zaživijo srečno, zdravo in uspešno življenje.


Brezplačno!


Naučila vas bom, katere ključne korake sem naredila, da sem počistila slabo mnenje o sebi, da sem se osvobodila strahu pred pomanjkanjem in strahu pred izgubo (ljubezni, finančne varnosti), da sem nehala ugajati vsem, samo sebi ne in da sem zaživela  življenje, ki me izpolnjuje in podpira pri vseh mojih odločitvah.

Prijavite se za več znanja o čakrah.
Pripravljam delavnice za vse, ki vas zanima več o različnih telesih (avra, čustveno telo, eterično telo ...) in kako si s tem znanjem pomagati, da se zgodi notranji preporod, ki se potem odraža tudi na tem, kaj se vam dogaja v fizičnem svetu.

Vpišite se:
Veselim se druženja z vami,
Minka

*Oblikujem zasebno skupnost žensk, ki si želijo premika naprej. Vaši podatki so varni - ne bodo nikjer javno objavljeni, vsekakor pa sledim zakonu o varstvu osebnih podatkov.Najmočnejša afirmacija:

Jaz to zmorem!
Z božjo pomočjo to zmorem!
Verjamem, da to zmorem!

Zdravilna molitev dekodiranja - počistite vse programe, ki so vezani na pretekla življenja in niste zmogli; počistite vse, kar se je v tem življenju zgodilo in niste zmogli:

"Vsemogočni Bog, če je v skladu z božanskimi zakoni, naj se sčistijo v vseh smereh časa in prostora vse zavedne in nezavedne kode moje duše, ki so povezane s spominom moje duše na obdobja, ko nisem zmogla. Naj se vse ravni mojega duha napolnijo z zdravilno božjo svetlobo."