Deseto spoznanje James Redfield

 

Mehka vezava,

14,0 x 22,0 cm
199 strani

 


 

Spletna cena: 19,90€

 

 

External link opens in new tab or window

 

 

 

 

 

 

DESETO SPOZNANJE

OHRANJANJE VIZIJE

James Redfield

 

Razburljivo nadaljevanje pustolovščine Celestinske prerokbe,  se nadaljuje v mogočnih gozdovih Apalaških gora.

 

Popeljalo vas bo v druge razsežnosti, v spomin na prejšnja življenja in pretekle čase, v trenutek pred spočetjem in k viziji naslednjega življenja …

 

Deseto spoznanje govori o sočutju, odpuščanju in vztrajnosti – kako obdržati vizijo in jo vnesti v življenje, zemeljski svet.

 

Če vam je Celestinska prerokba nekaj dala, vam bo Deseto spoznanje dalo še več.

 

Vas zanima posmrtno življenje? Kako to, da ste določene dogodke že doživeli? Ste sanjali? Knjiga vam ponudi odgovore prav na ta vprašanja - kaj se dogaja pred rojstvom, kako se duše povezujejo in kam gremo po smrti.

 

Nekaj misli iz knjige:

 

  • Vsi se rojevamo z vizijo, kakšno naj bi bilo naše življenje, kaj bi radi naredili. Intuitivni prebliski, ki nas navdajajo, sanje in naključja nam pomagajo, da ostanemo na pravi poti, saj nam vračajo spomin na izvirno željo, kako naj bi živeli.
  • Ko sledimo svojim intuitivnim prebliskom ali sanjam, ki nas vodijo po neki posebni življenjski  poti, pride do posebnih dogodkov, ki se zdijo kot čudežna naključja. Počutimo se bolj žive in navdušene. Dogodki se zdijo usojeni, kakor da bi bilo namenjeno, da se zgodijo.