zdravje - vitamini - hujšanje - zdravo hujšanje

 

Pomoč:  030/202-808

www.Happy-Diets.comAustria Germany Switzerland

Diete in hujšanjeDiete in hujšanje
Hujšanje in hormoniHujšanje in hormoni
Srce in ožilje - Omega 3 plus in Olje iz pšeničnih kalčkov z E vitaminom

Odrasel človek ima 5 litrov krvi, otroci okrog 4 litre. Dolžina vseh žil v našem telesu je 150.000 km. V času mirovanja srce odraslega človeka v eni minuti prečrpa približno 55 litrov krvi.  Za dobro delovanje naše srce in ožilje potrebujejo tudi  maščobe.

V naši prehrani je sicer dovolj maščob, vendar so prisotne  večji del le slabe (nasičene) maščobe, ki jih zaužijemo s pečeno in ocvrto hrano (pečen krompirček). Francozi pravijo za ostale Evropejce , da se držimo naslednjega  pravila: "Nobeno olje ni dovolj drago za moj avto in tudi najcenejše olje je dovolj dobro za mojo solato."

Zato ni presenetljivo, da ima kar 74%  Slovencev povišan holesterol v krvi, ki je glavni vzrok za srčno-žilna obolenja, ki povzročajo smrt pred 65. letom starosti ( infarkt in kap).


Srčno-žilna obolenja so svetovni problem! 

losos avokado oljčno olje kalčki skuše oreščki

 


Ogled označbe

 

Cena: 27,34 €

 

 

 

 

 

 

          


OMEGA-3 plus- prehransko dopolnilo na osnovi večkrat nenasičenih maščobnih kislin


90 kapsul - koda 929                  Cena: 27,34 €

 

 

Omega 3 plus vsebuje vseh 8 maščobnih kislin iz družine omega-3, ki se nahajajo v ribah.

  

Prehrana bogata z ribami, ki vsebuje maščobne kisline omega-3, blagodejno vpliva na naše zdravje.


 

Več o Omegi- 3 Dr. John Miller...       (v angleščini)                                                      

                           

Omega 3 plus je najbolj čisto prehransko dopolnilo z maščobno kislino omega 3 , ki je primerno tudi za nosečnice! Preberite vse o Omegi 3 plus! (v angleščini)

 

Način uporabe:  3 kapsule dnevno - lahko pred spanjem

                                                       Zakaj je omega 3 plus podjetja Gnld –NeoLife drugačna od ostalih dopolnil omega 3?


 1. Ne vsebuje težkih kovin. Podjetje Gnld je razvilo poseben postopek čiščenja – molekularno diferenciacijo, ki zagotavlja, da prehransko dopolnilo ne vsebuje težkih kovin kot sta svinec in  živo srebro. Izdelek  testirajo na več kot 200 potencialnih škodljivih snovi.
 2.  Vsebuje izvlečke morskih rib: losos, sardina, tuna, inčun
 3. Vsebuje 8 različnih nenasičenih maščobnih kislin:
 • EPA (eikozapentaenojska kislina)
 • DHA (dokozaheksaenojska kislina)
 • DPA (dokozapentaenojska kislina)
 • Ostale omega-3 mašcobne kisline (stearidonska, ikozatrienojska, eikozatetraenojska, heneikozapentaenojska  in alfa-linolenska kislina)

Je varen proizvod, brez tveganja nakopičenih strupov.


Izbrane so samo najboljše, visoko kvalitetne, zdrave ribe, ki so primerne za prehrano ljudi. Vsi viri rib se preverjajo na več kot 200 mogočih škodljivih snovi, z dovoljeno zaznavo okužb NIČ.


Zagotovljeno delovanje. Omega-3 Salmon Oil Plus zagotavlja 460 mg EPA, 480 mg DHA, 50 mg DPA in 80 mg ostalih mešanih maščobnih kislin omega-3 pri vsakem zaužitju treh kapsul izdelka.


Brez dodanih vitaminov A in D.Hranilne vrednosti za 3 kapsule:

Energijska vrednost91,50 kJ (22,15 kcal)
Beljakovine0,690 g
Ogljikovi hidrati0,318 g
Maščobe, od katerih:2,07 g

  nasičene

0,246 g

  enkrat nenasičene

0,435 g

  večkrat nenasičene, od teh omega-3:

1,317 g
    EPA (eikozapentaenojska kislina)O,460 g
    DHA (dokozaheksaenojska kislina)0,480 g

    DPA (dokozapentaenojska kislina)

0,050 g
    ostale omega-3 maščobne kisline (stearidonska, eikozatrienojska,
    eikozatetraenojska, heneikozapentaenojska in alfa-linolenska kislina)
0,080 g

Navodilo za uporabo: 3 kapsule dnevno. 

Ogled označbe


27,89 €

  

        

WHEAT GERM OIL WITH VITAMIN E - Olje iz pšeničnih kalčkov z  vitaminom E 

100 kapsul- koda 562                 

 

Pridobljeno iz pšeničnih kalčkov (stiskano na hladen način), ki je eden izmed najboljših in najbogatejših naravnih virov vitamina E. Olje pšeničnih kalčkov vsebuje celotno družino vitamina E- tokoferole in tokotrianole. Vitamin E imenujemo tudi vitamin mladosti.


  Hitra dejstva:

  • Wheat germ oil je 100% naravno dopolnilo E-vitamina.
  • V vsaki kapsuli je 15 IU (mednarodne enote) čistega vitamina E - to je 10 mg čistega E-vitamina.
  • Zaradi želatinaste kapsule se ne uporablja nobenih konzervansov in ima rok uporabe 2 leti po datumu proizvodnje.


  Način uporabe: 1- 2 kapsuli dnevno.                       

   

                                


    Vpliv dobrih maščob na zdravje  Pred letom 1890 je bilo razmerje maščobnih kislin omega 6 in omega 3  1:1. Danes znaša kar 25:1. To skokovito  povečanje deleža kislin Omega 6 je vzrok za mnoga zdravstvena stanja. Če užijete preveč rastlinskih olj (omega 6) , se povečajo vnetja v telesu, tukaj tudi tiči vzrok za porast depresije in ne nazadnje za nezmožnost hujšanja.  Če jeste večkrat na teden  mastne ribe (omega 3 maščobna kislina), se razmerje popravi .  Hujšanje okrog pasu 

       

  Omega 3 in hujšanje


  Ste vedeli,  da je omega 3 maščobna kislina ključna pri "izdelavi " hormonov, ki vplivajo na hujšanje.


  1. Na podlagi Omega 3 maščobne kisline in aminokislin se tvori hormon DHEA, ki poskrbi, da shujšate okrog pasu.
  2. Omega 3 maščobne kisline vam pomagajo med hujšanjem, ker preprečujejo  razgradnjo in pripomorejo k gradnji  mišične mase.
  3. Maščobne kisline Omega - 3 izboljšujejo  presnovo ogljikovih hidratov  (pomagajo, da se kruh, testenine, riž...spremenijo v energijo).


  Z uživanjem Omega 3 maščobne kisline boste hujšali hitreje, postajali boste vedno bolj všeč sebi, lažje boste zapeli pas  in lažje si boste kupili lepa oblačila.


  Omega 3 in hormon DHEA

   

  Omega 3 in ožilje

                

  Omega 3 in ožilje


  Ste vedeli,  da omega 3 maščobna kislina pomaga vašim žilam? Človeško telo ima kar  150.000 km ožilja. Vse te žile morajo biti pretočne. S premastno hrano in zaradi premalo C-vitamina, postanejo žile trde, nepretočne, polne slabega holesterola.


  Podatek, da ima kar 74%  Slovencev povišan holesterol v krvi, ki je glavni vzrok za srčno-žilna obolenja, ki povzročajo smrt pred 65. letom starosti ( infarkt in kap), je kar malo grozljiv.


  Omega 3 maščobna kislina pomaga pri zdravju srca in ožilja

  • topi strdke v žilah (preprečuje trombozo)
  • blaži krčne žile
  • uravnava holesterol in pritisk
  • topi maščobo v krvi (trigliceride)
  • deluje proti infarktu in kapi

  Omega 3 maščobna kislina

   

  Postanite gibljivi!

                         

  Omega 3 in sklepi


  Če se vam dogaja,  da ste vsako jutro "zaribani", vam povem kar po domače, da je potrebno sklepe prav tako kot "pante" pri vratih, podmazati.  Maščobne kisline Omega 3  delujejo na sklepe tako kot WD-40. Zavirajo učinke vnetnih snovi, kot so prostoglandini, zato so najboljša izbira za ljudi, ki jih revmatoidni artritis povzroča bolečine in okornost. Delujejo tako dobro, da lahko marsikdo, ki jemlje aspirin ali druga protivnetna in protibolečinska sredstva, količino teh zdravil zmanjša.

  Kar je dobro za sklepe, je dobro tudi za okostje; zlasti za ženske v menopavzi, ki imajo osteoporozo, oz. zanje obstaja tveganje, da zbolijo za to boleznijo, ki povzroča krhkost kosti. V raziskavah je bilo potrjeno, da so imele ženske, ki so 18 mesecev uživale maščobne kisline omega 3, bolj čvrste kosti in manj zlomov kot tiste, ki maščobnih kislin niso jemale. (vir 1001 domače zdravilo)


  Omega 3 maščobna kislina

   

               

  Omega 3 in možgani


  Te maščobne kisline so nujne za delovanje možganskih  in živčnih prenašalcev, zlasti serotonina. Čeprav  še ni potrjeno, da prehranska dopolnila preprečujejo depresijo, raziskave kažejo, da kapsule z maščobnimi kislinami omega 3 lajšajo simptome, zlasti pri ljudeh, ki se ne odzivajo dobro na antidepresive.


  Odmerek: Prehranska dopolnila navadno vsebujejo vsaj dve maščobni kislini Omega 3 - EPA in DHA, raziskave pa so pokazale, da je najboljši učinek dosežen z 1 g vsake maščobne kisline. Za večje odmerke se posvetujte z zdravnikom, predvsem v primerih, ko jemljete zdravila za redčenje krvi. (vir Hrana zdravi)


    Postanite srečni!

     Omega 3 plus - NeoLife

  POMEMBNO!

   

  Včasih se ljudje ustrašijo, ker imajo previsoke trigliceride v krvi in/ali  imajo preveč slabega holesterola LDL. 

  Dober holesterol je pa prenizek.

  Kaj to pomeni? Kaj je potrebno narediti, da se vzpostavi ravnovesje?


   

  Trigliceridi: to pomeni, koliko maščobe je v krvi. Trigliceride lahko uspešno znižate z zdravo prehrano, izogibajte se škodljivih maščob ( mlečna maščoba, maščoba v polnomastnih sirih, maščoba na juhi, maščoba v mesu - pečenka!, maščoba v salamah, maščoba v pečenem krompirčku...) Nikakor pa ne smete črtati iz svojega jedilnika vseh maščob. Uživajte zdrave maščobe - ribje maščobe, oljčno olje, bučno olje, olje iz pšeničnih kalčkov. V zrnih je veliko dobrih maščob, vendar ne v polnozrnatem kruhu, saj dobre maščobe oksidirajo, te pa povzročajo oksidacijo v celicah.

   

  LDL holesterol - škodljivi holesterol. Na stenah žil nastajajo mikropoškodbe, ki bi jih telo samo popravilo, če bi imelo dovolj antioksidantov. Najmočnejši antioksidant je C vitamin. Ker pa ga s hrano zaužijemo premalo, telo pošlje nadomestno snov. Ta sanira žile, vendar pa dela tudi škodo, saj postaja kri vedno bolj gosta. Ta  snov se imenuje LDL holesterol.(vir  Dr. Mathias Rath). Če imate previsok škodljivi holesterol, začnite uživati antioksidante:  C vitamin in karotenoidne snovi. S tem boste pospešili obnovo tkiv v telesu, zmanjšali boste lepljivost krvi; kri bo postala bolj tekoča, vaše počutje pa bo postalo bolj živahno in mladostno!


  Dvignite imunski sistem!Ste vedeli, da so težave s srcem in ožiljem v osnovi tiho vnetje? Antioksidanti